۱۳ کوهنورد دماوندی دماوندی جهت آمادگی صعود به قله دماوند به قله دوبرابر با ارتفاع ۴۰۸۰ متر صعود کردند.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، ۱۳ نفر از کوهنوردان شهرستان دماوند به سرپرستی محمد حاجیحیدری برای آمادگی جهت صعود به قله دماوند به قله دوبرار با ارتفاع ۴۰۸۰ متر صعود کردند.
طبق برنامهریزیهای قبلی اعضای گروه در ساعت ۵:۳۰ صبح حرکت خود را از میدان فرامه دماوند با یک دستگاه مینیبوس به سمت دریاچه تار آغاز کردند؛ در ساعت ۷:۱۰ به محل دریاچه تار رسیدند و بلافاصله پس از پیاده شدن از ماشین حرکت خود را از سمت شمال دریاچه و در مسیر رود آغاز کردند.

پس از حدود یک ساعت و ۱۰ دقیقه پیمایش به چشمه قلقلک در مسیر صعود به قله که آبی بسیار خنک و گوارا داشت رسیدند. در کنار چشمه اعضای گروه برای صرف صبحانه به مدت ۴۰ دقیقه توقف کرده و پس ازصرف صبحانه حرکت خود به سمت قله را شروع کردند.
ابتدای مسیر تپهای با شیب نسبتاً زیاد و با پوشش گیاهی زیبایی به سمت راست قله تا رسیدن به مسیر سنگی بود؛ سپس گروه برای رسیدن به قله ناچار به عبور از شیبهای بسیار تندی بود که البته بیشتر مسیر به صورت صخرهای و سنگی و لازم بود که با دست به سنگ شدن از مسیر عبور کنند.
با راهنماییهای سرپرست تک تک اعضا از مسیر سنگها عبور کردند و به خط الرأس شرقی قله دوبرار شرقی رسیدند و با طی مسافتی در خط الراس در ساعت ۱۳:۳۰ موفق به صعود به قله دوبرار شدند.

اعضای گروه برای همهوایی و استراحت به مدت یک ساعت روی قله توقف داشتند و پس از گرفتن عکسهای یادگاری جهت فرود اقدام نمودند.
مسیر برگشت از کنار صخرهها و سنگهای مسیر رفت بود که قسمتی از آن بهصورت شن اسکی بود و باقی مسیر از همان مسیر رفت با عبور از سنگها و دست به سنگ شدن ادامه داشت.
در ساعت ۱۹ گروه به چشمه قلقلک رسید و در آنجا برای صرف ناهار و تجدید قوا به مدت نیم ساعت توقف داشت و سپس حرکت خود به سمت دریاچه را ادامه دادند که در نهایت در ساعت ۲۰:۴۵ تمامی اعضای گروه در کمال صحت و سلامت به صعود خود پایان دادند.

لازم به ذکر است که کفش نامناسب باعث مشکلاتی برای یکی از اعضا در مسیر برگشت شد که قادر به راه آمدن نبود و خوشبختانه باهمت و همدلی دوستان و پشتکار همنورد عزیزمان هر چند با تاخیری چند ساعته ولی بهسلامت به شهر بازگشتیم.
اعضای شرکتکننده در این صعود زهره غلامی، معصومه آقایی، فرنوش شاهمحمدی، زهرا افراسیابی، فاطمه رمضانعلی، ماهرخ علیمحمدی و همچنین محمد حاجی حیدری، مجتبی آقایوسفی، محسن نجاری، حمید غلامرضایی، مهدی همتی، عباس امیری، محمد کمیاب بودند.
انتهای پیام/س


































