فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه باید صادرات محصول ویژه با برند دماوند مورد توجه قرار گیرد، گفت: تولید سیب یکی از محورهای اقتصاد و اشتغال در دماوند است.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، ناصر محمودیفرد در حاشیه نشست بررسی مشکلات باغداران سیب شهرستان دماوند با اشاره به اهمیت بالای موضوع کشاورزی و باغداری در شهرستان دماوند به عنوان یکی از اولویتهای اقتصادی اظهار داشت: یکی از محورهای مهم اقتصاد و اشتغال شهرستان دماوند مربوط به بخش باغداری و به خصوص سیب است که در تولید و همچنین صیانت از زمینهای کشاورزی نقش مهمی دارد.
وی در ادامه به برخی مشکلات به وجود آمده برای باغداران سیب اشاره کرد و افزود: اخیراً موضوعات مختلفی همچون مسأله کمبود آب، تسهیلات بانکی، برداشت و قیمت گذاری محصول از مشکلات مطرح شده است که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
فرماندار شهرستان دماوند ،همچنین ناتوانی برخی از باغداران برای جمعآوری محصول، عدم خرید محصول به صورت فوری و مشکلات صادرات سیب را از دیگر موارد مطرح شده در این نشست عنوان کرد.
محمودیفرد تصریح کرد: در این نشست و پس از شنیدن صحبتهای باغداران و مسئولان جهاد کشاورزی دو موضوع مورد تصویب قرار گرفت که ابتدا موضوع صادرات سیب به عنوان یک محصول ویژه با برند دماوند مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: همچنین بانک کشاورزی و صندوق حمایت از کشاورزان به صورت ویژه مشکل باغدارانی که توانایی برداشت محصول ندارند را مورد بررسی قرار دهد و با ارائه تسهیلات لازم به باغداران در این بخش کمک نماید.


انتهای پیام/س

































