نخستین سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب گفت: اگر شهدای مدافع حرم دفاع نمیکردند، اکنون مرز ایران نیز در اختیار دشمن بود.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سردار یوسف فروتن امروز در سخنرانی مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس اظهار کرد: روز قدس یومالله است و امام خمینی (ره) آن را روز جهانی و متعلق به جهان اسلام میداند.
وی افزود: خداوند متعال در قرآن میفرماید «دشمن من و خود را به عنوان دوست نگیرید، شما اظهار دوستی میکنید در حالی که آنها کافر هستند».
یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: تصرف سرزمین فلسطین، دستاندازی به سرزمین مسلمانان، اموال جمهوری اسلامی و غیره با تصرف فدک فرقی ندارد؛ این موضوعات مربوط به زمان پیامبر (ص) بوده و این جریانات تاکنون نیز ادامه یافته است.
فروتن بیان کرد: امام خمینی (ره) نخستین کسی بودند که پرچم مخالفت رژیم صهیونیستی را برافراشته و به کشورهای اسلامی هشدار بیداری دادند؛ آنها به دنبال سازش و مذاکره هستند، اما وظیفه پاسداران حفظ ارزشهای به دست آمده از اسلام است.
وی گفت: صهیونیستها در طول تاریخ دشمنی کرده و تا ما را از کرسی اعتقادات پایین نکشد، دستبردار نیست.
این پاسدار دوران دفاع مقدس با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب بیان کرد: دشمن ما در طول ۴۰ سال بیش از ۲۵ برنامه و سه کودتا طراحی کرد و اکنون نیز رجزخوانی میکند، اما جرأت ندارد.
فروتن بیان کرد: اگر شهدای مدافع حرم دفاع نمیکردند، اکنون مرز ایران نیز در اختیار دشمن بود.
وی از علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد و درآمد داخلی، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی روابط خارجی و سبک زندگی به عنوان هفت مورد بیانیه گام دوم انقلاب نام برد و از مسؤولان خواست که آن را مدنظر قرار داده و مطالبهگری کنند.
انتهای پیام/س


































