شناسایی و انسداد ۲۰ حلقه چاه غیرمجاز در دماوند/ ۵ مورد ادوات حفاری توقیف شد+ تصاویر
شناسایی و انسداد ۲۰ حلقه چاه غیرمجاز در دماوند/ ۵ مورد ادوات حفاری توقیف شد+ تصاویر

مدیر امور منابع آب دماوند از شناسایی ۱۴ حلقه چاه غیر مجاز و ۵ مورد توقیف ادوات حفاری و پر کردن ۶ حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور در هفته گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، “مصطفی عباسی” با اعلام این مطلب اظهار کرد: با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی در جهت صیانت از منابع آبی ۶ حلقه چاه غیر مجاز به عمق ۱۸۴ متر و آبدهی ۱٫۵ لیتر در ثانیه پر و مسدود شد.

وی همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه‌ها در جهت اجرای طرح احیای و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی مسدود شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج ۳۰ هزار در سفره‌های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.

وی در ادامه افزود: با تلاش گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی ۱۴ حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور شناسایی شد که در ۵ مورد در حال حفر، ادوات حفاری چاه غیرمجاز شامل چکش برقی و بالا بر توسط ماموران گشت وبازرسی توقیف و به پارکینگ تحت نظر این امور منتقل گردید.

عباسی در پایان خاطرنشان کرد: امور منابع آب دماوند بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.