شناسایی نقاط آسیب‌پذیر مواد مخدر در دماوند/ کمپین مبارزه با مواد مخدر در دماوند تشکیل شود/ سن اعتیاد در دماوند کاهش یافته است
شناسایی نقاط آسیب‌پذیر مواد مخدر در دماوند/ کمپین مبارزه با مواد مخدر در دماوند تشکیل شود/ سن اعتیاد در دماوند کاهش یافته است

فرماندار دماوند از شناسایی نقاط آسیب‌پذیر مواد مخدر در این شهرستان خبر داد و گفت: کمپین مبارزه با مواد مخدر باید در دماوند تشکیل شود.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مجید صفری ظهر امروز در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته دماوند در جمع نمازگزاران و مؤمنان این شهرستان، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه و مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: مواد مخدر امروز با پیشرفت جوامع بشری و تغییر ساختارهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و … با تغییر شکل‌های مختلف خود گریبان‌گیر جوانان و خانواده‌ها شده است.

وی با بیان اینکه ایران در منطقه خاصی به لحاظ استراتژی قرار دارد، افزود: در قسمت شرق، کشورهای افغانستان و پاکستان آلوده به کشت و تولید مواد مخدر هستند که این موضوع وضع ما را بحرانی‌تر می‌کند؛ تمام تلاش ما باید این باشد که نگذاریم تا از این موقعیت دشمنان استفاده کنند و ایران را به عنوان جاده ترانزیتی مد نظر قرار دهند و بخواهند مواد مخدر وارد کنند.

فرماندار دماوند گفت: همه مسؤولان کشور ما تلاش خود را کرده‌اند که مرزها را برای ورود مواد مخدر تا حد توان ناامن کنند؛ اما آنچه شرایط حال حاضر را تحت تأثیر قرار می‌دهد، تغییر شکل مواد مخدر است.

صفری ادامه داد: یک سری مواد مخدر سنتی داریم که می‌توانیم با مبارزه از آن جلوگیری کنیم، اما متأسفانه اخیراً یک سری مواد صنعتی مخدر وارد شده است؛ مواد مخدر، یکی از ابزارهای مهم دشمنان برای فروپاشی خانواده‌ها و تضعیف اراده جوانان است.

وی با اشاره به تأکیدهای مقام معظم رهبری در خصوص آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: مواد مخدر یکی از بدترین مواردی است که امروز جامعه ما را تهدید می‌کند و ما باید بتوانیم با برنامه‌‌ریزی این موضوع را مدیریت و کنترل کنیم.

فرماندار دماوند با بیان اینکه باید برای پیشگیری از مواد مخدر در این شهرستان برنامه داشته باشیم، بیان کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر دماوند فعالیت بسیار خوبی را در سال گذشته و سه ماهه ابتدای سال جاری داشته است و نقاط آسیب‌پذیر شناسایی شدند.

صفری ادامه داد: از سوی حوزه قضایی، انتظامی، اطلاعاتی و سپاه و بسیج در خصوص مبارزه با مواد مخدر هوشیارانه عمل شده و مراقب اوضاع در شهرستان دماوند هستند؛ همه کسانی که در این شهرستان زندگی می‌کنند در زمینه مبارزه با مواد مخدر مسؤولیت دارند.

وی تأکید کرد: کسانی که در امر مبارزه با مواد مخدر دست‌اندر کار هستند، تلاش می‌کنند که بتوانند محیط امنی را برای اینکه ورود مواد مخدر ما اذیت نکند، ایجاد کنند و هم اینکه جوانان و نوجوانان ما دچار خطر نشوند.

فرماندار دماوند با بیان اینکه گزارش‌ها نشان می‌دهد که خط سن اعتیاد در این شهرستان کم شده و یک خطر است، بیان کرد: در دماوند به عنوان دارالمؤمنین باید مراقبت کنیم و حساسیت‌ها را از دست ندهیم؛ در دماوند هفت کمپ ترک اعتیاد وجود دارد که ساماندهی این کمپ‌ها در اولویت است.

صفری با اشاره به اینکه نشست‌های متعددی در خصوص مبارزه با مواد مخدر و شناسایی نقاط آلوده برگزار شده است، افزود: طرح‌های ضربتی و نظارت ویژه از داروخانه‌ها، عطاری‌ها و مراکز اعتیاد و بهداشتی و درمانی انجام شده و در هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر برنامه‌هایی اجرا خواهد شد.

وی، ایجاد تعامل و همکاری با روحانیان در جهت استفاده از ظرفیت‌های تبلیغی، برپایی کارگاه‌های آموزشی در شهر و روستا، اجرای طرح‌های ایست و بازرسی در مبادی ورودی و خروجی و شناسایی دانش‌آموزان گرفتار اعتیاد را از جمله اقدامات در مبارزه با بحث مواد مخدر عنوان کرد.

فرماندار دماوند با تأکید بر اینکه باید حساسیت‌های ویژه‌ای در هفته مبارزه با مواد مخدر به خرج داده شود، گفت: باید کمپین مبارزه با مواد مخدر بین دانش‌آموزان و مسؤولان و اقشار مختلف به خصوص خانواده‌ها برای پیشگیری از این معضل تشکیل شود و انتظار داریم که همه به ما در شورای مبارزه با مواد مخدر کمک کنند تا بتوانیم در این خصوص در شهرستان دماوند سربلند باشیم.

انتهای پیام/س