دولت میانمار و ارتش میانمار ساختار صهیونیستی دارند/ شکست در موصل و دیرالزور سبب بی‌آبرویی استکبار شد
دولت میانمار و ارتش میانمار ساختار صهیونیستی دارند/ شکست در موصل و دیرالزور سبب بی‌آبرویی استکبار شد

امام جمعه موقت دماوند با بیان اینکه دولت میانمار و ارتش میانمار ساختار صهیونیستی دارند، گفت: شکست در موصل و دیرالزور سبب بی‌آبرویی استکبار شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌‌الاسلام‌والمسلمین جمال هادیان ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته دماوند با اشاره به حوادث تلخ و دردناک میانمار اظهار کرد: مردم مسلمان میانمار سه قرن است در این کشور زندگی می‌کنند.

وی افزود: تاریخ این کشور گواه است که از دلایل اصلی استقلال میانمار از استعمار انگلیس، جانفشانی‌های بی‌نظیر و منحصر به فرد مسلمان‌های میانمار بوده است؛ به طوری که گفته‌اند، بودن مبارزات مسلمانان استقلال میانمار، امکان‌پذیر نبود.

امام جمعه موقت دماوند گفت: دست پلید استعمار چند دهه است که تلاش کرده این همزیستی مسألمت‌آمیز را به هم بزند؛ در نیم‌قرن گذشته، کشتار اخیر پنجمین حمله افراطی‌ها و دولت و ارتش میانمار به مسلمانان است و این بار فاجعه بسی شدیدتر و عمیق‌تر است.

هادیان با بیان اینکه به باور بسیاری از تحلیل‌گران، حوادث اخیر بسیار مشکوک و حاکی از یک برنامه‌ریزی پیچیده است، ادامه داد: استکبار و صهیونیسم چند هدف عمده را از این کار در نظر دارند و هم دولت میانمار و هم ارتش آن یک ساختار کاملاً صهیونیستی دارند.

وی تصریح کرد: تقریباً تمام افسران و ارکان ارتش میانمار تربیت‌شدگان افسران رژیم صهیونیستی هستند؛ حتی در وزارتخانه‌های این کشور مثل ورزش و آموزش و پرورش جای پا صهیونیست‌ها است؛ از این رو، طبیعی است که آنها پشت صحنه این جنایات باشند.

امام جمعه موقت دماوند تأکید کرد: سکوت مرگبار آمریکا و اروپا و اقدامات کم‌مایه و نمایشی سازمان ملل و دبیرکل مفلوک آن، حکایت از آن دارد که دست‌های پشت صحنه، خواب‌هایی دیده‌اند.

هادیان بیان کرد: آنها در مدت کوتاه خواسته‌اند حواس مردم مسلمان و افکار عمومی جهان را از شکست مفتضحانه آمریکا و عربستان و صهیونیست‌ها در عراق و سوریه و لبنان منحرف کنند؛ صاحب نظران جهانی می‌گویند که پیروزی‌های اخیر مقاومت اسلامی در عراق و سوریه و لبنان و زمین‌گیر شدن عربستان در یمن آبروی آنها را برده است.

وی اضافه کرد: آنها می‌خواستند با داعش و تکفیری‌ها ایران اسلامی را ۲۰ سال مشغول کنند و کشورهای اسلامی را برای دو دهه به جان هم بیندازند؛ میلیاردها دلار هزینه کردند، اما شکست خورند و شکست در موصل و شکست در دیرالزور آبرویی برای استکبار نگذاشته است.

امام جمعه موقت دماوند اظهار کرد: دشمنان خواستند این جشن پیروزی و شادی فتح را هم در کام مسلمان‌ها تلخ کنند و هم افکار جهانیان را به نقطه دیگر معطوف کنند؛ حدود یک ماه و نیم قبل، گروهی از تکفیری‌ها با حمایت عربستان وارد منطقه آراکان در میانمار شدند و به گروهی از بودایی‌ها حمله کردند و چند نفر از آن‌ها را کشتند.

هادیان افزود: در واقع به دولت جنایت‌کار و افراطی‌های میانمار که منتظر این فرصت بودند، بهانه دادند تا به انتقام کشته شدن چند نفر در عرض یک ماه اخیر چهار هزار نفر را به بدترین وضع ممکن بکشند و یک میلیون مسلمان را آواره سازند.

وی گفت: از طرف دیگر، کشورهایی همچون ترکیه که منبع داعش و خاستگاه تکفیری‌ها هستند، با چهره انسان دوستانه وارد شدند تا از این آب‌گل آلود ماهی بگیرند؛ این‌ها درصدد هستند تا با استفاده از روح‌های خسته و مجروح جوانان مسلمان میانمار گروه‌های تکفیری دیگری را به وجود بیاورند و احتمالاً این بار بعد از شکست در سوریه و عراق، آسیای دور را میدان جولان خود بسازند.

امام جمعه موقت دماوند با اشاره به اینکه قربانی اول همه این حوادث هم مردم بی‌پناه به خصوص زنان و کودکان مظلوم هستند که دل هر انسان آزاده را به درد می‌آورد، تصریح کرد: برهمین مبنا، رهبر حکیم انقلاب در ابتدای درس خارجشان در روز ‌شنبه، چند نکته را یادآور شدند.

منبع: فارس

انتهای پیام/س