دماوند در موضوع حجاب با کمترین مشکل مواجه است/ تحقق مطالبات مردمی نیاز به تلاش همگانی دارد
دماوند در موضوع حجاب با کمترین مشکل مواجه است/ تحقق مطالبات مردمی نیاز به تلاش همگانی دارد

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه تحقق مطالبات مردمی نیاز به تلاش همگانی دارد، گفت: دستگاه قضایی حامی مدیریت شهری و شوراهاست.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند در نشست مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران که به میزبانی شهر دماوند برگزار شد، اظهار کرد: شوراهای اسلامی کار بسیار سختی در مناطق خود بر عهده دارند، چراکه کارهای انباشته شده‌ای از ادوار گذشته باقی مانده است.

وی افزود: سطح توقع و انتظار از اعضای شوراهای اسلامی بسیار زیاد است که به عنوان پارلمان شهری و نمایندگان حاکمیت و دولت، مطالبات مردم را در این مدت کوتاه محقق کنند و این امر نیاز به تلاش همگانی دارد.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: اقدامات لازم در پنج شهر شهرستان دماوند با هم‌افزایی و همدلی بین مجموعه قوا، بدنه دولت، شهرداری‌ها و شوراها و همچنین حمایت‌های اثرگذار دستگاه قضایی در حال انجام است.

طاهرخانی با بیان اینکه دستگاه قضایی حامی مدیریت شهری و شوراهاست، تصریح کرد: در اموری که نیاز است، می‌توان از ظرفیت مجموعه قضایی استفاده کرد و آنها آماده‌اند که مشاوره‌های قضایی ارائه دهند تا در مسیر خدمت‌رسانی با مشکل مواجه نشویم.

وی بیان کرد: در موضوعات فرهنگی، وظایف سنگینی با وجود اعتبارات محدود بر عهده شوراهاست؛ شوراها باید نهایت استفاده از اعتبارات محدود خود داشته باشند و جایی اعتبارات را خرج کنند که خروجی مطلوبی به همراه داشته باشد.

دماوند در موضوع حجاب با کمترین مشکل مواجه است/ کمیسیون‌های فرهنگی شوراها گام‌های مثبتی در حوزه حجاب بردارند

فرماندار شهرستان دماوند با اشاره به اینکه دشمنان نظام حملات سنگینی در بحث موضوعات فرهنگی از سال‌های گذشته آغاز کرده‌اند، گفت: سربازانی که باید با این حملات مقابله کنند و اقدامات فرهنگی متقابل داشته باشند، ما هستیم و اگر برنامه و ایده نداشته باشیم و با برنامه‌ریزی آینده‌نگری نکنیم، مطمئناً آنطور که باید به نتایج مثبت نخواهیم رسید.

طاهرخانی افزود: یکی از موضوعاتی که اخیراً مورد هجمه قرار گرفته، حجاب است که کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراها باید در این زمینه کمک حال نظام باشند و بتوانند گام‌های مثبتی در مناطق خود بردارند.

وی تصریح کرد: در این خصوص به دفعات مکرر نشست‌هایی در شهرستان دماوند برگزار شده و خوشبختانه همراهی‌های خوبی بین مجموعه‌های این شهرستان وجود دارد.

فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: با همراهی قابل توجه بین مجموعه‌ها در دماوند کمترین مشکل در این شهرستان وجود دارد و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه فرهنگی اقدامات قابل قبولی آغاز شده است.

انتهای پیام/