دستگیری ۲ نفر سوداگر مرگ در مهرآباد رودهن
دستگیری ۲ نفر سوداگر مرگ در مهرآباد رودهن

فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از دستگیری دو نفر سوداگر مرگ و کشف پنج کیلو ۷۰۰ گرم انواع مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مرتضی ملکی با اعلام این خبر گفت: در راستای تداوم اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و در پی دریافت اخباری مبنی بر توزیع مواد مخدر در بخش مهرآباد، شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار مأموران انتظامی پلیس مبارزه با مواد مخدر و کلانتری ۱۶ این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با هماهنگی قضایی و با انجام تحقیقات پلیسی در این زمینه موفق به شناسایی محل اختفای متهمان در یک ویلا و کشف پنج کیلو ۷۰۰ گرم انواع مواد مخدر شدند که جهت سیر مراحل قانونی به مقر پلیس دلالت داده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان دماوند در پایان ضمن تأکید بر همکاری و ارتباط مداوم شهروندان با پلیس، از عموم شهروندان خواست، هرگونه اطلاع از فعالیت توزیع‌کنندگان مواد مخدر را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.