دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در دماوند/ سلاح شکاری توسط پایگاه محیط بانی رودافشان کشف شد
دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در دماوند/ سلاح شکاری توسط پایگاه محیط بانی رودافشان کشف شد

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست دماوند از دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در دماوند خبر داد و گفت: سلاح شکاری توسط پایگاه محیط بانی رودافشان کشف شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، نقی میرزاکریمی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند اظهار کرد محیط‌بانان یگان حفاظت پاسگاه محیط بانی رودافشان این اداره (ضابطین دادگستری) در حین گشت و کنترل حوزه تحت مدیریت، دو نفر شکارچی غیرمجاز در حین شکار را مشاهده که سریعاً جهت دستگیری آنان وارد عمل می‌شوند.

وی افزود: متخلفان قبل از اقدام به شکار متوقف و در این راستا یک قبضه سلاح کالیبر ۱۲ شکاری به همراه فشنگ و سایر ادوات مربوطه کشف و توقیف گردید.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از مردم خواست تا تخلفات شکار و صید را به شماره ۱۵۴۰ سازمان حفاظت محیط زیست و یا در دماوند به شماره ۰۹۹۲۱۰۰۱۵۴۰ گزارش نمایند.

انتهای پیام/