خبرنگاران اخلاق حرفه‌ای و رسانه‌ای را رعایت کنند/ دنبال عنصر قانونی برای برخورد با برخی رسانه‌های متخلف هستیم/ درآمد حاصل از انتشار اخبار بدون منبع شبهه دارد
خبرنگاران اخلاق حرفه‌ای و رسانه‌ای را رعایت کنند/ دنبال عنصر قانونی برای برخورد با برخی رسانه‌های متخلف هستیم/ درآمد حاصل از انتشار اخبار بدون منبع شبهه دارد

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند با بیان اینکه مشکلات خبرنگاران در قالب صنف برطرف می‌‌شود، گفت: خانه مطبوعات برای اصلاح قانون به مجلس لایحه دهد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، نشست هم‌اندیشی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند با خبرنگاران و اصحاب رسانه به منظور بررسی و رسیدگی به مشکلات و مسائل حوزه رسانه در این شهرستان، عصر امروز در سالن نشست‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دماوند برگزار شد.

خبرنگاران و اصحاب رسانه در ابتدا به بیان دغدغه‌ها، مشکلات و مسائل فعالیت‌‌های خود در حوزه رسانه‌ای شهرستان دماوند پرداختند و برخی از آنها نسبت به عملکرد بعضی رسانه‌ها که اخلاق رسانه‌ای را رعایت نمی‌کنند، گلایه و اعتراض کردند.

مشکلات بیمه، مالیات، سرقت‌های خبری، بی‌توجهی برخی مسؤولان نسبت به خبرنگاران و حوزه اطلاع‌رسانی و همچنین عدم سواد رسانه‌ای آنها از دیگر مسائلی بود که در نشست امروز اهالی رسانه با رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دماوند مطرح شد.

*شرایط شغلی خبرنگاران از کارگران معادن سخت‌تر است/ خبرنگاران برای ارتقای صنف خود تلاش کنند

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند در پایان مباحث عنوان شده از سوی رسانه‌‌ای‌ها، خبرنگاری را بی‌حمایت‌ترین صنف در کشور دانست و اظهار کرد: وضعیت شرایط شغلی خبرنگاران از کارگران معادن نیز سخت‌تر است.

محمود پوردیوان‌بیگی‌مقدم با بیان اینکه خبرنگاران باید در کشور منشأ اثر باشند، افزود: نقش خانه مطبوعات در رفع بسیاری از مشکلات حائز اهمیت است؛ با توجه به اینکه برخی از مشکلات به مباحث قانونی برمی‌گردد، مطالبات این حوزه باید توسط صنف خود خبرنگاران پیگیری شود تا به عنوان لایحه در مجلس مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه خبرنگاران باید برای ارتقای صنف خود تلاش کنند، گفت: ادارات باید اخبار و گزارش‌های خود را به خبرنگاری که پیگیر سوژه خاصی است، قرار دهند و سوژه‌ای که توسط یک خبرنگار در حال پیگیری بوده را در اختیار دیگران قرار ندهد.

*مشکلات خبرنگاران در قالب صنف برطرف می‌‌شود/ خبرنگاران اخلاق حرفه‌ای را رعایت کنند

رئیس اسبق دبیرخانه هیأت نظارت بر مطبوعات تصریح کرد: مشکلات خبرنگاران و اصحاب رسانه باید در قالب صنف مورد رسیدگی و پیگیری قرار گیرد و آنها با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشند.

پوردیوان‌بیگی‌مقدم توصیه کرد: خبرنگاران باید اخلاق حرفه‌ای و رسانه‌ای را رعایت کنند و برای برخورد با برخی رسانه‌های متخلف به دنبال عنصر قانونی هستیم تا ضعف بدنه خانواده رسانه شهرستان دماوند را برطرف کنیم.

وی تأکید کرد: در نشست ماه‌های گذشته با خبرنگاران، اعلام کردیم که اگر رسانه‌ای بدون ذکر منبع و اجازه از اخبار دیگر رسانه‌ها استفاده کند و این منجر به دریافت آگهی و تبلیغات شود، درآمد حاصل از آن شبهه دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/