به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سردار عبدالرضا ناظری گفت : در راستای اجرای طرح اهمیت مقابله با قاچاق کالا و کمک به اقتصاد کشور، برخورد با افراد سودجو و قاچاقچیان کالا در دستور کار فرماندهی انتظامی شرق استان تهران قرار دارد.
وی افزود: ماموران انتظامی شهرستان دماوند در حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک دستگاه خودروی کامیون ایسوزو باری حامل ۲۴۸ حلقه لاستیک خارجی به ارزش ۳۵۰میلیون ریال که فاقد هرگونه مدارک مثبت گمرکی بود برخورد نموده و جهت بررسی بیشتر آن را توقیف کردند.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران اضافه کرد: پس استعلام از مراجع مربوطه مشخص گردید تمامی لاستیک ها فاقد مجوز بوده که به صورت قاچاق وارد کشور شده است که این قاچاقچیان پس از بارگیری قصد داشتند اقلام مکشوفه را در یکی از شهرهای شمالی وارد بازار مصرف کند.
نظاری اضافه کرد: متهم به همراه پرونده تشکیل شده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و تمامی لاستیک های قاچاق تحویل اداره تعزیرات شد.
منبع: مهر
انتهای پیام/

































