تسلط کافی بر امور آموزش و پرورش وجود ندارد/ لزوم استفاده از تجربیات بازنشستگان فرهنگی برای رفع مشکلات
تسلط کافی بر امور آموزش و پرورش وجود ندارد/ لزوم استفاده از تجربیات بازنشستگان فرهنگی برای رفع مشکلات

سخنگوی شورای اسلامی شهر کیلان با بیان اینکه تسلط کافی بر امور آموزش و پرورش وجود ندارد، بر لزوم استفاده از تجربیات بازنشستگان فرهنگی برای رفع مشکلات تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سیداصغر میر‌علی‌نقی در نشست کارگروه حقوق شهروندی شهرستان دماوند اظهار کرد: آموزش و پرورش امروز با مشکلات متعددی مواجه است که البته از تلاش‌های مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دماوند برای رفع مشکلات قدردانی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تسلط کافی بر امور آموزش و پرورش وجود ندارد، افزود: اختیارات شورای آموزش و پرورش باید برای تصمیم‌گیری‌ها بیشتر شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر کیلان با اشاره به اینکه اماکن آموزشی که در حال تخریب است، باید ساماندهی شوند، تأکید کرد: باید از تجریبات بازنشستگان فرهنگی شهرستان دماوند برای رفع مشکلات استفاده شود.

میرعلی نقی اضافه کرد: همچنین راهکاری باید پیدا شود که مدارس مشکلات مالی نداشته باشند.

انتهای پیام/