جشن‌های دهه فجر با حفظ حرمت ایام فاطمیه برگزار شود/ ۱۸ کارگروه ویژه چهلمین سال انقلاب در دماوند فعالیت دارند/ نواقص احتمالی پروژه‌های دهه فجر رفع شود
جشن‌های دهه فجر با حفظ حرمت ایام فاطمیه برگزار شود/ ۱۸ کارگروه ویژه چهلمین سال انقلاب در دماوند فعالیت دارند/ نواقص احتمالی پروژه‌های دهه فجر رفع شود

امام جمعه شهرستان دماوند با بیان اینکه برگزاری جشن‌های دهه فجر باید با حفظ حرمت ایام فاطمیه انجام شود، گفت: ۱۸ کارگروه ویژه چهلمین سال انقلاب در دماوند فعالیت دارند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم فتاح دماوندی ظهر امروز در پنجمین نشست شورای اداری شهرستان دماوند با اشاره به نزدیکی به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: در این خصوص، این موضوع در نظر گرفته شود که دهه فجر با ایام فاطمیه تداخل دارد و برگزاری جشن‌ها باید با حفظ حرمت صورت گیرد.

وی از وجود ۱۸ کارگروه و برگزاری ۱۶ نشست در خصوص برگزاری نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب در شهرستان دماوند خبر داد.

امام جمعه دماوند گفت: تفاوت نظام جمهوری اسلامی با نظام پادشاهی و پهلوی این است که مردم ولی نعمت هستند و باید احترام آنها حفظ شود.

فتاح‌دماوندی اشاره‌ای نیز به پروژه‌های عمرانی قابل افتتاح در دهه فجر داشت و از لزوم برنامه‌ریزی و رفع نواقص احتمالی در پروژه‌ها سخن گفت.

انتهای پیام/س