برگزاری جشنواره تابستانی حامیان آب در آبسرد/ جلب مشارکت شهروندان در رعایت الگوی مصرف بهینه آب+ تصاویر
برگزاری جشنواره تابستانی حامیان آب در آبسرد/ جلب مشارکت شهروندان در رعایت الگوی مصرف بهینه آب+ تصاویر

جشنواره تابستانی حامیان آب همزمان با هفته فرهنگی و با هدف جلب مشارکت شهروندان در رعایت الگوی مصرف بهینه آب در شهر آبسرد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق به نقل از روابط عمومی شرکت آبفای شرق استان تهران، جشنواره تابستانه حامیان آب با هدف جلب مشارکت شهروندان در رعایت الگوی مصرف بهینه آب همزمان با هفته فرهنگی در پارک غدیر آبسرد برگزار شد.

بر اساس این گزارش، این جشنواره با همکاری فرمانداری دماوند و شهرداری آبسرد، جشنواره تابستانه حامیان آب با حضور جمع زیادی از شهروندان برگزار شد.

عباس گلبازی، مدیر بهره‌برداری آبفای شهر آبسرد در سخنانی هدف برگزاری این جشنواره را نهادینه کردن جایگاه و ارزش آب در بین شهروندان، اصلاح الگوی مصرف و آموزش راهکارهای صرفه‌جویی و انتقال آن در تمامی سطوح جامعه عنوان کرد.

مراد فرحت، مدیر بهره‌برداری آبفای شهر دماوند نیز در ادامه ضمن اشاره به منابع محدود آبی کشور به بحث راهکارهای ساده کاهش و مدیریت مصرف در خانواده‌ها و مقایسه سرانه مصرف در ایران با دیگر کشورها پرداخت و از شهروندان درخواست همکاری به جهت خدمات‌رسانی هرچه بهتر را داشت.

به گزارش عصر شرق؛ برگزاری این جشنواره با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری شاد و موزیکال همراه بود.

انتهای پیام/س