بروکراسی‌های اداری موجب دلسردی تولیدکنندگان شده است/ بومی‌ها در اولویت واگذاری طرح‌های مسکن قرار گیرند
بروکراسی‌های اداری موجب دلسردی تولیدکنندگان شده است/ بومی‌ها در اولویت واگذاری طرح‌های مسکن قرار گیرند

امام جمعه دماوند با بیان اینکه بروکراسی‌های اداری موجب دلسردی تولیدکنندگان شده است، گفت: بومی‌ها در اولویت واگذاری طرح‌های مسکن قرار گیرند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌الاسلام کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند، در نشست شورای سرمایه‌گذاری برای تولید، با تأکید بر لزوم همخوانی طرح‌های اقتصادی با شرایط بومی، اظهار داشت: اگر سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با موقعیت جغرافیایی، آب‌وهوا، فرهنگ و ظرفیت‌های محلی باشد، هم موجب رونق تولید خواهد شد و هم رضایت‌مندی مردم را افزایش خواهد داد.

وی با اشاره به شعار سال و لزوم تحقق آن در شهرستان دماوند افزود: باید به سمت سرمایه‌گذاری‌هایی حرکت کنیم که نه‌تنها ثروت‌آفرین باشند، بلکه آسیبی به شرایط طبیعی و اجتماعی منطقه وارد نکنند.

امام جمعه دماوند همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری جوانان تأکید کرد و گفت: پیشنهاد می‌شود کارگروهی از نخبگان و جوانان شهرستان تشکیل شود تا استعدادهای واقعی در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنعتی شناسایی و زمینه بهره‌برداری از آن‌ها فراهم گردد.

وی افزود: باید موانع پیش روی سرمایه‌گذاری در حوزه تولید برطرف شود؛ از جمله بروکراسی‌های اداری که موجب دلسردی تولیدکنندگان شده است و برخی از مراجعین سال‌هاست برای دریافت انشعاب آب یا گاز در رفت‌وآمد هستند و هنوز مشکلات‌شان حل نشده است.

فتاح دماوندی تصریح کرد: تفاوتی آشکار باید بین یک تولیدکننده و کسی که صرفاً برای ساخت‌وساز غیرمجاز و بهره‌برداری شخصی اقدام می‌کند، وجود داشته باشد.

 مرز بومی و غیربومی مشخص شود/ آیا ما ۴ هزار خانوار اصیل دماوندی داریم که فاقد مسکن بوده و متقاضی خانه هستند؟

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند در نشست شورای سرمایه‌گذاری برای تولید این شهرستان با اشاره به ضرورت ساماندهی طرح‌های مسکن، خواستار شفاف‌سازی در خصوص اولویت‌بندی واگذاری این طرح‌ها به شهروندان بومی شد.

وی با طرح این پرسش که «مرز بومی و غیربومی کجاست؟»، افزود: باید مشخص شود که آیا فردی با ۱۰ سال سکونت در شهرستان، بومی تلقی می‌شود یا خیر؟ چرا که این موضوع در روند واگذاری واحدهای مسکونی اهمیت فراوان دارد.

امام جمعه دماوند ادامه داد: اولویت در طرح‌های مسکن باید با بومی‌های شهرستان باشد و لازم است دستگاه‌های مسئول تعریف مشخص و روشنی از بومی‌بودن ارائه دهند تا عدالت در توزیع منابع رعایت شود.

وی همچنین با طرح سوالی مهم تصریح کرد: آیا ما ۴ هزار خانوار اصیل دماوندی داریم که فاقد مسکن بوده و متقاضی خانه هستند؟ این اطلاعات باید به‌صورت دقیق احصا و مبنای تصمیم‌گیری‌ها قرار گیرد.