بخش‌های جدید بیمارستان سوم شعبان دماوند افتتاح شد/ بخش جراحی بیمارستان دماوند بازسازی می‌شود+ تصاویر
بخش‌های جدید بیمارستان سوم شعبان دماوند افتتاح شد/ بخش جراحی بیمارستان دماوند بازسازی می‌شود+ تصاویر

بخش‌های جدید بیمارستان سوم شعبان دماوند با حضور مسؤولان و خیران افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، در مراسمی، بخش‌های جدید لابی و مصلای بیمارستان سوم شعبان دماوند با حضور جمعی از مسؤولان و خیران افتتاح شد.

در این مراسم، امام جمعه دماوند، نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس، فرماندار شهرستان دماوند، اکبر ابراهیمی خیر دماوندی، شهردار دماوند، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند و … حضور داشتند.

مسعود مسلمی‌فرد، رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند اظهار کرد: با توجه به اینکه مردم مکان مناسبی برای انتظار در بیمارستان نداشتند و این باعث می‌شد مراجعه‌کنندگان روی زمین بنشینند و دچار مشکل شده بودند، تصمیم گرفته شد تا نسبت به ساخت لابی برای بیمارستان سوم شعبان دماوند اقدام شود.

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند گفت: همچنین با توجه به نظر خیران و مسائل پدافند غیرعامل شهرستان دماوند، مصلای چند منظوره برای عبادت و اورژانس در بیمارستان سوم شعبان طراحی شد؛ زیرساخت این مصلی طوری طراحی شده که در مدت زمان ۱۵۰ دقیقه با ۱۲ تخت به اورژانس تبدیل می‌شود.

مسلمی‌فرد ادامه داد: این دو پروژه با اعتباری بالغ‌بر ۳۶۰ میلیون تومان امروز به بهره‌برداری رسید؛ در این خصوص، ۸۰ درصد خیران و ۲۰ درصد بیمارستان در بحث مالی احداث آن پروژه‌ها مشارکت داشتند؛ با توجه به قول خیری، قرار شد که بخش کودکان بیمارستان سوم شعبان نیز ساخته شود.

وی با بیان اینکه به همت خیران بخش جراحی بیمارستان سوم شعبان بازسازی خواهد شد، تصریح کرد: کلینیک ویژه بیمارستان سوم شعبان آماده بهره‌برداری است و انبار مرکزی این بیمارستان نیز در هفته‌‌های آینده به افتتاح می‌رسد.

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند در خصوص راه‌اندازی نشدن دستگاه سی.تی.اسکن این بیمارستان بیان کرد: در این زمینه، مشکلی در بحث قرارداد با شرکت ساخت دستگاه سی.تی.اسکن وجود داشته که رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی در حال پیگیری این موضوع است و به زودی این دستگاه راه‌اندازی خواهد شد.

مسلمی‌فرد با اشاره به اینکه مجوز بیمارستان سوم شعبان ۱۰۰ تخت خوابی بوده، اما ۶۴ تخت آن فعال است، ادامه داد: در سال گذشته، بخش آی.سی.یو بیمارستان فعال شد و نزدیک به ۳۰۰ نفر پذیرش شدند؛ بخش serbia escort سی.سی.یو و بلوک زایمان این بیمارستان نیز فعال است.

وی اضافه کرد: بخش و جراحی و نیز اطفال و زنان با یکدیگر هستند که توجه به مساعدت خیران در سال آینده از هم جدا می‌شوند و دو بخش جدید به بیمارستان سوم شعبان دماوند اضافه خواهد شد.

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند در خصوص کادر پزشکی این بیماستان افزود: با توجه به طرح سلامت، پزشکان متخصص مقیم شدند و تخصص‌های مختلفی در بیمارستان سوم شعبان وجود دارد و درمانگاه تخصصی این بیمارستان با ۱۶ تخصص فعال است؛ در کلینیک جدید با توجه به شرایط بخش دندان پزشکی نیز ایجاد می‌شود.

مسلمی‌فرد با بیان اینکه به جز دستگاه سی.تی.اسکن، ۳٫۵ میلیارد تومان تجهیزات جدید به بیمارستان سوم شعبان وارد شده است، گفت: در این زمینه، بخش‌های سی.سی.یو نوسازی و دستگاه‌های جدید رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه و … بروز شد و در این راستا، انقلابی در تجهیزات این بیمارستان صورت گرفت.

 

منبع: فارس

انتهای پیام/س