بازگشت پیکر «پرویز قرایی» شهید تازه تفحص شده به کشور/ برنامه‌های وداع و تشییع پیکر شهید قرایی در دماوند اعلام شد
بازگشت پیکر «پرویز قرایی» شهید تازه تفحص شده به کشور/ برنامه‌های وداع و تشییع پیکر شهید قرایی در دماوند اعلام شد

پیکر پاک و مطهر شهید جاویدالاثر «پرویز قرایی» پس از ۳۱ سال انتظار شناسایی و به آغوش خانواده بازگشت و برنامه‌های وداع و تشییع این شهید در شهرستان دماوند اعلام شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند با اشاره به کشف پیکر مطهر شهید پرویز قرایی از اهالی روستای کالدشت دماوند اظهار کرد: شهید مفقودالاثر پرویز قرایی متولد ۱۳۳۶ در عملیات والفجر ۹ منطقه سلیمانیه عراق در هشتم فروردین‌ماه سال ۱۳۶۵ به شهادت رسیده بود.

حسین عبدالله‌اشرفی افزود: پیکر پاک و مطهر این شهید که در سن ۲۹ سالگی مفقودالاثر شده بود، پس از ۳۱ سال شناسایی و تفحص شد و به میهن اسلامی و آغوش خانواده بازگشت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند گفت: پدر و مادر شهید قرایی در گذشته فوت شده‌اند و این شهید دارای یک خواهر و یک برادر و همچنین همسر است.

عبدالله‌اشرفی با اشاره به برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر شهید قرایی در شهرستان دماوند تصریح کرد: این مراسم با حضور امت شهیدپرور و حزب‌الله در شهرستان دماوند برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید قرایی در روز روز سه‌شنبه، ۱۸مهرماه از ساعت ۱۶ در سپاه ناحیه دماوند و مراسم وداع با پیکر این شهید در همین روز بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع شهر دماوند برگزار می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند ادامه داد: همچنین مراسم وداع و قرائت زیارت پرفیض عاشورا در روز چهارشنبه، ۱۹ مهرماه سال جاری از ساعت ۷:۳۰ در مسجد گلدشت پایین برگزار خواهد شد.

عبدالله‌اشرفی با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر پاک شهید قرایی در روز چهارشنبه، ۱۹ مهرماه از ساعت ۹ صبح از میدان امام خمینی (ره) دماوند تا میدان ۱۷ شهریور دماوند برگزار می‌شود، اضافه کرد: پیکر این شهید والامقام پس از مراسم تشییع در امامزاده محمد (ع) شلمبه دماوند به خاک سپرده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مراسم یادبود شهید پرویز قرایی در روز پنجشنبه، ۲۰ مهرماه سال جاری از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ در مسجد الرضا (ع) دماوند برگزار می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند تأکید کرد: از امت شهیدپرور و مسؤولان شهرستان دماوند برای شرکت در مراسم مذکور شهید قرایی دعوت به‌عمل می‌آید.

منبع: فارس

انتهای پیام/ت