دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند از انهدام باند نصب انشعابات غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: یکهزار انشعاب غیرمجاز آب، برق و گاز توسط این باند در دماوند نصب شده است.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حسن ابراهیمیبسابی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به انهدام باند نصب انشعابات غیرمجاز در شهرستان دماوند اظهار کرد: باند بسیار وسیعی در شهرستان دماوند متشکل از عوامل ادارات و همچنین پیمانکاران با اخذ وجوه نامشروع از متقاضیان، به جعل استعلامات و نصب انشعابات آب، برق و گاز اقدام میکردند.
وی با بیان اینکه عوامل و سرکرده این باند شناسایی و دستگیر شدند، افزود: این باند برای نصب انشعابات مبالغ مختلفی از سه تا ۱۳ میلیون تومان از متقاضیان دریافت میکردند؛ سرکرده آن دارای حدود ۱۸ کارت از بانکهای مختلف کشور بوده که مبالغ بسیاری دریافت کرده است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند با اشاره به اینکه تاکنون بیش از یکهزار انشعاب آب، برق و گاز توسط این باند نصب شده است، گفت: در این زمینه، نسبت به شناسایی و قطع انشعابات غیرمجاز اقدام خواهد شد و اکنون در حال رصد و شناسایی عوامل نفوذی باند نصب انشعابات غیرمجاز در ادارات مربوطه هستیم.
در ماههای گذشته نیز باندی در شهرستان دماوند انشعابات غیرمجازی را با دریافت وجوه برای serbia escort متقاضیان نصب میکرد که همه عوامل آن دستگیر شدند و به گفته دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان، باند به تازگی دستگیرشده وابسته به باند قبلی بوده که شناسایی شده است.
منبع: فارس
انتهای پیام/س

































