انتقال آب سد لار به دماوند در اولویت دولت قرار گیرد/ جایگاه فرماندهی انتظامی دماوند ارتقا یابد
انتقال آب سد لار به دماوند در اولویت دولت قرار گیرد/ جایگاه فرماندهی انتظامی دماوند ارتقا یابد

نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس گفت: انتقال آب سد لار به دماوند در اولویت دولت قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سیداحمد رسولی‌نژاد نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای اداری شهرستان دماوند با حضور وزیر نیرو اظهار کرد: یکی از اصلی ترین مشکلات شهرستان دماوند راه است که در جاده آبسرد به کیلان مشکلاتی زیادی داریم که با دریافت اعتبارات ملی این مشکل حل خواهد شد‌‌.

وی گفت: کمربندی شمالی رودهن پس از عملیاتی کردن کمربندی جنوبی دماوند در دستور کار است‌.

رسولی نژاد بیان کرد: یکی از اقدامات مهم وزارت نیرو انتقال آب سد لار به شهرستان های دماوند و فیروزکوه است که با توجه به شهرها و روستاهای بزرگ این دو شهرستان انتقال آب در اولویت هیأت دولت قرار بگیرد.

وی افزود: ارتقاء جایگاه نیروی انتظامی شهرستان دماوند در اولیت دولت باشد و از رئیس جمهور درخواست داریم تا با تمهیدات لازم ارتقاء نیروی انتظامی را در دستور کار قرار دهد.

انتهای پیام/