افتتاح ۲ واحد صنعتی در دماوند/ از تولید مواد غذایی آماده تا برندسازی در حوزه لواز بهداشتی+ تصاویر
افتتاح ۲ واحد صنعتی در دماوند/ از تولید مواد غذایی آماده تا برندسازی در حوزه لواز بهداشتی+ تصاویر

دو واحد صنعتی در زمینه تولید مواد غذایی آماده و حوزه لوازم بهداشتی با حضور استاندار تهران بهره‌برداری شدند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، یک واحد تولیدی به نام بهین سلامت در مراسمی با حضور علیرضا فخاری، استاندار تهران و جمعی از مسئولان در شهرک صنعتی شماره ۲ دماوند افتتاح و بهره‌برداری شد.
این واحد صنعتی در زمینه تولید سوسیس، کالباس و غذای نیمه آماده در زمینی به مساحت دو هزار و ۳۰۷ مترمربع با سرمایه‌گذاری ۴۴ میلیارد تومانی راه‌اندازی شده است.

با افتتاح این واحد تولیدی اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۴۲ نفر ایجاد شده است.

همچنین واحد تولیدی مهسان در مراسمی دیگر با حضور استاندار تهران و جمعی از مسئولان در شهرک صنعتی ۲ دماوند افتتاح و بهره‌برداری شد.

این واحد تولیدی با برند تجاری شرکت کلرد آمل در زمین به مساحت ۲۷ هراز و ۲۳۷ مترمربع با زیربنای ۲۳ هزار و ۵۸۴ در زمینه تولید انواع ظروف پلاستیکی، پارچه نظافت، جارو و زمین شوی با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی راه‌اندازی شده است.

با راه‌اندازی این واحد تولیدی به میزان ۳۳۰ نفر اشتغال‌زایی ایجاد شده است.