افتتاح نمایشگاه دستاوردهای انقلاب در دماوند/ نرم‌افزار پخش فیلم و عکس ۳۶۰ درجه رونمایی شد
افتتاح نمایشگاه دستاوردهای انقلاب در دماوند/ نرم‌افزار پخش فیلم و عکس ۳۶۰ درجه رونمایی شد

نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی در آستانه دهه مبارک فجر با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستان دماوند افتتاح و از نرم‌افزار پخش فیلم و عکس ۳۶۰ درجه رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری عص شرق، دقایقی پیش نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی شهرستان دماوند در آستانه دهه مبارک فجر با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن ورزشی کارگران شهرک امامیه دماوند افتتاح شد.

در این مراسم، علاوه بر آذری‌جهرمی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، امام جمعه دماوند، نماینده مردم شهرستا‌ن‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس، فرماندار شهرستان دماوند و جمعی از مدیران شرکت پست، پست بانک و مخابرات استان تهران حضور داشتند.

نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی شهرستان دماوند با ۶۰ غرفه متشکل از تمامی دستگاه‌ها، نهادها و ارگان‌های اجرایی، نظارتی و انقلابی این شهرستان از امروز تا ۲۲ بهمن‌ماه سال جاری هر روز از ساعت ۹ تا ۱۹ برپاست.

آذری‌جهرمی پس از افتتاح، از دستاوردهای چهل ساله دستگاه‌های شهرستان دماوند بازدید و و از نرم‌افزار جامع پخش فیلم و عکس ۳۶۰ درجه آفلاین و آنلاین که برای نخستین بار در ایران توسط جمعی از جوانان شهرستان دماوند در شرکت «پیتکو.وی.آر» طراحی شده، رونمایی کرد.

شرکت در نشست شورای اداری شهرستان دماوند با محوریت حوزه فناوری اطلاعات در سالن اجتماعات فرمانداری دماوند و شرکت در همایش رویش جوانه‌های شهرستان دماوند در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی دماوند از برنامه‌های سفر آذری‌جهرمی به دماوند است.

انتهای پیام/س