نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: مسأله شاخص دماوند مربوط به حوزه ترافیک است، نفس همه مسافران، ساکنان و همسایگان شمال شرق ما به شماره افتاده و اصلاح این جاده، اولویت مهم استان تهران است.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، قاسم میرزایی نیکو نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح هنرستان زینبیه در دماوند اظهار کرد: مسأله شاخص دماوند مربوط به حوزه ترافیک است، نفس همه مسافران، ساکنان و همسایگان شمال شرق ما به شماره افتاده و اصلاح این جاده، اولویت مهم استان تهران است.
وی افزود: در زمینه فرهنگ و سینما، داشتن یک مجموعه فرهنگی اصیل و پایگاه هنری اختصاصی نیز حق مردم نجیب و شناسنامهدار دماوند است، همچنین از دیگر موارد مهم، بحث تصفیهخانه و فاضلاب این شهرستان است که در فیلتر مدیران بایگانیشده، هرچند دستوری در این زمینه دادهشده، اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است.
نماینده دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آب مایه حیات است و مردم به آب زنده هستند، توجه وزارت بهداشت و درمان بر مشکلات شهرستان دماوند جای تشکر دارد، اما بدون پشتیبانی و حذف سلسله موارد به جهت تسهیل امور، بهترین دستورها نیز متوقف میشود.
میرزایی نیکو بیان کرد: وزیر ورزش و جوانان نیز چندین دستور در خصوص شهرستان دماوند دادند، اما بودجهای در این زمینه ارائه نشد.
وی تأکید کرد: همه مشکلات شهرستان دماوند به یکطرف، بحث کشاورزی و ۲۵۰ هزار تن سیب ممتاز به یکطرف، حدود ۳۰۰ هزار تن سیبزمینی در این شهرستان نیاز به یاری دارد.
نماینده دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: سد نمرود برای آبرسانی به پاییندست فیروزکوه تشکیلشده، اما بیش از ۱۵ سال است که زندگی مردم روستا سله بن معطلمانده و نیاز به رسیدگی به این موضوع وجود دارد.
انتهای پیام/س
اخبار مرتبط:
معاون اول رئیس جمهور وارد دماوند شد/ استقبال دانشآموزان دماوندی از جهانگیری+ تصاویر
افتتاح هنرستان فنی و حرفهای «زینبیه» دماوند با حضور معاون اول رئیس جمهور+ تصاویر
دماوند را باید پایتخت سیب نامید/ برای حفظ تهران باید به دماوند توجه داشت
۷۰ درصد مدارس کشور ایمنسازی شده است/ لزوم رسیدگی به مدارس برای توسعه اقتصادی
۳۰ درصد از مدارس نیاز به بازسازی دارد/ آییننامه رتبهبندی معلمان در دستور کار قرار دارد


































