اختصاص ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار استانی به دماوند/ رشد ۹۰ درصدی اعتبارات دماوند در سال ۱۴۰۳
اختصاص ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار استانی به دماوند/ رشد ۹۰ درصدی اعتبارات دماوند در سال ۱۴۰۳

فرماندار شهرستان دماوند از اختصاص ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار استانی به این شهرستان خبر داد و گفت: اعتبارات دماوند در سال ۱۴۰۳، ۹۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند در نخستین نشست شورای برنامه‌ریزی شهرستان دماوند در سال ۱۴۰۳ به بررسی و تحلیل اعتبارات اختصاص‌یافته به این شهرستان پرداخت.

وی به نقل از ایرنا در این راستا اظهار کرد: تاکنون ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار استانی به دستگاه‌های اجرایی شهرستان دماوند اختصاص یافته و این میزان تا پایان سال افزایش خواهد داشت؛ علاوه بر این، اعتبارات ملی نیز برای پروژه‌های شهرستان جذب شده است.

فرماندار شهرستان دماوند افزود: اعتبارات پروژه‌های سفر ریاست جمهوری به طور جداگانه از طریق نهاد ریاست جمهوری پیگیری شده است، به طوری که برخی از این اعتبارات تخصیص یافته و بقیه در حال پیگیری است.

طاهرخانی با اشاره به رشد اعتباری استان تهران در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: رشد اعتباری استان تهران ۳۵ درصد بوده و شهرستان دماوند از این سهمیه با رشد بالای ۹۰ درصد بهره‌مند شده است؛ این دستاورد مهم با حمایت‌های استاندار تحقق یافته و جای قدردانی دارد.

وی تصریح کرد: امسال بیشترین سهم اعتبارات به ادارات جهاد کشاورزی و راهداری شهرستان دماوند اختصاص یافته است که نشان‌دهنده توجه ویژه به این بخش‌ها و اهمیت توسعه زیرساخت‌های کشاورزی و راه‌سازی در منطقه است و این گامی مهم در جهت برنامه‌ریزی و تخصیص بهینه اعتبارات برای توسعه و پیشرفت شهرستان دماوند به شمار می‌آید.

اختصاص اعتبار برای تکمیل پروژه صخره نوردی و بهسازی زمین چمن شهرهای دماوند و رودهن/ ساختمان مرکز هتل‌داری فنی و حرفه‌ای پس از ۱۳ سال انتظار در سال ۱۴۰۳ بهره‌برداری خواهد شد

رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند در ادامه نشست شورای برنامه‌ریزی شهرستان، به تشریح جزئیات بیشتری از اعتبارات و پروژه‌های در دست اجرا پرداخت.

وی گفت: امسال برای پروژه‌های ورزشی و جوانان اعتبارات ویژه‌ای اختصاص یافته است و از جمله و مهم‌ترین این پروژه‌ها شامل زمین‌های چمن شهرهای دماوند و رودهن، سالن گرمابسرد و پروژه صخره‌نوردی می‌شود که کار احداث آنها به زودی آغاز خواهد شد.

فرماندار شهرستان دماوند در ادامه به پروژه هتلداری و فنی‌حرفه‌ای اشاره کرد که پس از ۱۳ سال وقفه از سال ۱۳۹۰ با پیشرفت ۹۰ درصدی رها شده و خسارتی به بیت‌المال وارد کرده بود.

طاهرخانی تصریح کرد: در این راستا، با پیگیری‌های دولت سیزدهم، اعتبار این پروژه در سال گذشته تخصیص یافت و پیمانکار کار اجرای آن را آغاز کرده است و در جلسه کمیته برنامه‌ریزی، اعتبار تکمیلی برای این پروژه تخصیص داده و مصوب شد.

فرماندار شهرستان دماوند اظهار امیدواری کرد که امسال پس از ۱۳ سال انتظار، پروژه فنی‌حرفه‌ای خواهران و برادران به سرانجام برسد.

اجرای ۴ پروژه رفع نقاط حادثه‌خیز از مصوبات سفر ریاست جمهوری در دماوند/ پایان تمام نقاط حادثه‌خیز دماوند تا ۱۴۰۵

رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان دماوند اظهار کرد: در پی سفر اخیر رئیس‌جمهور شهید به شهرستان دماوند، چهار پروژه مهم به منظور رفع نقاط حادثه‌خیز طی سه ماه گذشته آغاز شده است.

وی ادامه داد: این پروژه‌ها در مسیر جاده اصلی تهران به فیروزکوه و از دماوند تا جابان در حال اجرا هستند و هدف آنها کاهش تصادفات در این مناطق است.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: این پروژه‌ها شامل دوربرگردان‌ها و اصلاح مسیرها می‌شوند و پیش‌بینی می‌گردد تا پایان سال جاری بخش قابل‌توجهی از این نقاط پوشش داده شوند.

طاهرخانی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا سال آینده بیشتر نقاط حادثه‌خیز شهرستان که در گذشته شاهد تصادفات دلخراش بوده‌ایم، به حداقل برسانیم و تا سال ۱۴۰۵ پایان تمام نقاط حادثه‌خیز را شاهد باشیم.

وی تأکید کرد: این اقدام‌ها بخشی از تلاش‌های دولت سیزدهم برای بهبود ایمنی جاده‌ها و کاهش تصادفات در شهرستان دماوند است که با پیگیری‌های مداوم و تخصیص اعتبارات لازم به اجرا درآمده است.

انتهای پیام/