به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: شهر دماوند به لحاظ موقعیت جغرافیایی و تاریخی وضعیت ممتازی در کشور دارد.
وی با بیان اینکه قله دماوند نماد ایران عزیز ماست، با اشاره به شعر معروف «ای دیو سپید پای دربند، ای گنبد گیتی ای دماوند» گفت: وقتی قله دماوند را مشاهده میکنیم، شکوه آن ما را جذب میکند و این قله، نماد ایران است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه باید یک پلاتوی خوب برای هنرمندان دماوند ساخته شود، افزود: سکوی تعزیه را شاید بتوان تا حدی برآورده کرد، چراکه با محدودیت منابع مواجه هستیم که باید بیشترین استفاده را کنیم و ما اعتباری تا سقف ۲۰ میلیون تومان را در آخر سال برای هر انجمن فرهنگی و هنری دماوند اختصاص میدهیم تا بتوانند به فعالیتهای خود ادامه دهند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص بیمه هنرمندان گفت: صندوق بیمه هنر برای ارائه خدمات آماده است و در دوره ما ۴۰ هزار هنرمند به عضویت صندوق بیمه هنر درآمدند و اکنون آمار عضویتها به بالای ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.
اسماعیلی تصریح کرد: در مورد بخش آموزش هم در شهرستان دماوند درخواستها را بدهید تا ما تأمین بودجه آن را به صورت مستقل انجام دهیم.
انتهای پیام/



































