احداث پارک بانوان مهک دماوند معطل واگذاری زمین است/ ضرورت وجود مربی برای شکوفایی استعداد جوانان در دماوند
احداث پارک بانوان مهک دماوند معطل واگذاری زمین است/ ضرورت وجود مربی برای شکوفایی استعداد جوانان در دماوند

شهردار دماوند گفت: کلنگ‌زنی زمینی در شهرک مهک برای احداث پارک بانوان صورت گرفته؛ اما واگذار نشدن زمین از سوی راه و شهرسازی مانع از انجام کار شده است.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، عباس صفری ظهر امروز در نشست شورای ورزش شهرستان دماوند در سالن جلسات فرمانداری دماوند با اشاره به کمبود مربی مناسب برای آموزش رشته‌های ورزشی اظهار کرد: امکانات لازم و ورزشکاران مستعدی در شهرستان دماوند وجود دارد.

وی با بیان اینکه در برخی رشته‌های ورزشی مربی آموزشی مناسب وجود ندارد، افزود: برای پیشرفت در ورزش شهر ابتدا باید به بحث مربی‌های آموزشی بپردازیم؛ وجود مربی برای شکوفایی استعداد جوانان لازم است.

شهردار دماوند بیان کرد: یکی از نکات قابل توجه این است که امکانات ورزشی چندان هزینه‌بردار نیست و با کم‌ترین هزینه می‌توان امکاناتی را در مکان‌های مختلف از جمله بوستان‌ها در اختیار شهروندان قرار داد؛ اما در کنار بحث آموزش باید تداوم در ورزش را نیز در اولویت کار خود قرار دهیم.

صفری ادامه داد: برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی به صورت هفتگی و ماهانه باعث می‌شود تا خانواده‌ها علاقه بیشتری به امر مهم ورزش پیدا کنند.

وی در خصوص ورزش بانوان تصریح کرد: کلنگ‌زنی زمینی در شهرک مهک برای احداث پارک بانوان صورت گرفته و برخی مشکلات پروسه اداری از جمله واگذار نشدن زمین از سوی راه و شهرسازی مانع از انجام کار شده است و امیدواریم این موانع به‌زودی برطرف شود.

شهردار دماوند باید تلاش جدی برای توسعه ورزشی صورت گیرد، اضافه کرد: باید با توجه جدی، حوزه‌های ورزشی را به امری اقتصادی تبدیل کنیم.

منبع: فارس

انتهای پیام/