به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، رضا طاهرخانی فرماندار دماوند به همراه بخشدار رودهن از روند اجرایی پروژه آسفالت راه دسترسی روستاهای جورد، وسکاره و آردینه بازدید کرد.
بهسازی و آسفالت راه دسترسی سه روستای وسکاره، جورد و آردینه یکی از مطالبات بر زمین مانده اهالی شریف این روستاها در گذشته بود که با پیگیری فرماندار شهرستان دماوند و نماینده مردم شریف دماوند و فیروزکوه در مجلس و با حمایتهای استاندار تهران بعد از گذشت ۲۰ سال تحقق یافت.
این پروژه به طول ۱۴ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان شامل زیر سازی، آسفالت، اجرای روکش، جدول کشی و نصب علائم و وسائل ایمنی راه در حال انجام است که با توجه به نحوه انجام عملیات عمرانی پیش بینی میگردد تا قبل از فصل زمستان افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
شایان ذکر است در پروژه مذکور راه سه روستای جورد، وسکاره و آردینه به صورت کامل آسفالت و تا روستای ایرا از توابع بخش لواسانات در شمیرانات ادامه خواهد یافت و با تکمیل پروژه، عبور مرور خودروها، عشایر، دامداران و اهالی تسهیل خواهد شد.
شایان ذکر است در پروژه مذکور راه سه روستای جورد، وسکاره و آردینه به صورت کامل آسفالت و تا روستای ایرا از توابع بخش لواسانات شهرستان شمیرانات ادامه خواهد یافت و با تکمیل پروژه، عبور مرور خودروها، عشایر، دامداران و اهالی شریف روستاهای مذکور تسهیل خواهد شد.

انتهای پیام/


































