ابلاغ سند پیشرفت کشور به امید مردم در رفع مشکلات کمک می‌کند/ حضور میلیون‌ها ایرانی در اربعین پیام مهمی برای دشمن به همراه دارد
ابلاغ سند پیشرفت کشور به امید مردم در رفع مشکلات کمک می‌کند/ حضور میلیون‌ها ایرانی در اربعین پیام مهمی برای دشمن به همراه دارد

امام جمعه موقت دماوند با بیان اینکه ابلاغ سند پیشرفت کشور به امید مردم در رفع مشکلات کمک می‌کند، گفت: حضور میلیون‌ها ایرانی در اربعین پیام مهمی برای دشمن به همراه دارد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌الاسلام والمسلمین جمال هادیان ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته دماوند با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب با نخبگان علمی کشور اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند «ما ۲۰۰ سال به خاطر بی‌اعتنایی به نخبگان و استعداد ایرانی از قافله علم دنیا عقب ماندیم».

وی با بیان اینکه این استعداد همیشه در طول تاریخ در ایران بوده است، افزود: دلیل آن هم وجود امثال فارابی، ابن‌سینا و خوارزمی و امثال آن است؛ اما چرا باید در این ۲۰۰ سال که علم با سرعت پیشرفت کرده، کشور ما انقدر عقب بماند که در دوره قاجار و پهلوی جزو عقب مانده‌ترین کشورها باشیم؟

امام جمعه موقت دماوند گفت: بنابر تأکید رهبر انقلاب در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب هستیم و باید دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی برای نسل جدید و جوانان تبیین شود.

هادیان با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری به دستگاه‌های حکومتی اشاره داشتند که باید به نخبگان خدمات دهند و نگذارند که نخبه از نقش‌آفرینی عقب بماند، تصریح کرد: نخبگان اگر عقب بمانند، کشور پیشرفت نمی‌کند.

وی بیان کرد: ملت مسلمان و انقلابی ایران در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، پیشرفت کشورمان در افق ۵۰ ساله بر اساس الگویی کاملاً اسلامی و ایرانی محقق می‌شود؛ سندی که قرار است تا ایران را در سال ۱۴۵۰ از لحاظ سطح کلی پیشرفت و عدالت در زمره چهار کشور برتر آسیا و هفت کشور اول جهان جای دهد.

امام جمعه موقت دماوند ادامه داد: این سند بالادستی در سایه تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و هفت سال تلاش بی‌وقفه چند هراز تن از صاحب نظران و استادان دانشگاهی و حوزوی تهیه و تنظیم شده است.

هادیان با بیان اینکه این سند حاوی پیام‌هایی است، افزود: نخستین پیام اقتدار است؛ مقام معظم رهبری با ابلاغ این سند در شرایط کنونی که ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از پایان جمهوری اسلامی ایران سخن می‌گوید، نه تنها تعبیر وارونه خواب وی را به رخ کشیده، بلکه نشان از دارد که برخلاف خواست آمریکا جمهوری اسلامی ایران برای بالا رفتن از پله‌های پیشرفت برنامه‌های ۵۰ ساله دارد که بر اساس آن در عرصه اقتصادی به ۱۰ قدرت نخست دنیا دست پیدا خواهد کرد.

وی گفت: در شرایطی که مردم کشورمان به خاطر تورم ناشی از سودجویی برخی دچار تنگناهای شدید شده‌اند و متاسفانه برخی از کارشناسان و مدیران تحت تأثیر القائات دشمنان و باور افزایش مشکلات اقتصادی تا ۱۳ آبان یعنی رسیدن تحریم‌های شش ماهه آمریکا ناامیدانه به صحنه کشور می‌نگرند.

امام جمعه موقت دماوند تصریح کرد: ابلاغ این سند می‌تواند به امید مردم در عبور از شرایط فعلی کمک کند و پیام «تدبیر»، یکی دیگر از پیام‌های این ابلاغ به ملت ایران و همه جهان این است که وجود رهبر حکیم و مدبر در رأس نظام جمهوری اسلامی ایران با همه مشغله و دغدغه‌هایی که در رابطه با مسائل روز کشور دارند، اما دچار روزمرگی نشده و نسبت به امور درازمدت و کلان کشور غفلت نمی‌کنند.

هادیان بیان کرد: در خصوص پیام اعتماد به سرمایه‌های داخلی، فراخوان نخبگان دانشگاهی و حوزوی برای بررسی دقیق سند پیشرفت کشور و ارائه پیشنهادات خود به مراکز و مسؤولان امر بیانگر اعتماد رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان و راهی است که برای پیشرفت کشور در پیش گرفته‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه قتل خاشقچی، منتقد عربستان به دستور حکام آل‌سعود بوده است که پرده از چهره واقعی این خاندان در رویکرد تروریستی و تربیت تروریست‌های بزرگ همچون داعش برداشت، تأکید کرد: آل‌سعود نشان داد که عامل حوادث تروریستی منطقه در چند سال اخیر بوده است.

امام جمعه موقت دماوند خاطرنشان کرد: این حادثه کوچک، اما فجیح پرده بزرگی از چهره مدعیان مبارزه با تروریسم و حقوق بشر برداشت و آشکارا نشان داد که در فرهنگ آمریکایی، تروریست بودن و نبودن بستگی به میزان نقش آنها در تأمین منافع استکبار دارد.

هادیان در نکته پایانی با اشاره به حال و هوای این روزهای کشور افزود: حال و هوای کشور این روزها حسینی است و بخش قابل ملاحظه‌ای از مردم که اکثریت آن را جوانان تشکیل می‌دهند، آماده می‌شوند تا برای شرکت در مراسم اربعین پیاده‌روی اربعین عازم سفر شوند.

وی با بیان اینکه اربعین امروز از پیاده‌روی محدود صرف خارج شده و به پدیده‌ای منحصربه‌فرد و حرکتی عظیم و اجتماعی چند میلیونی برای تعاملات تمدنی جوانان جهان اسلام و فراتر از آن جوانان جهان مبدل شده است، گفت: این امر می‌تواند به موتور محرکه تاریخ و خیزی بزرگ برای تشکیل حکومت عدل گسترده جهانی و فرارسیدن دوران ظهور موعود منتظر (عج) تبدیل شود.

امام جمعه موقت دماوند تصریح کرد: از سوی دیگر، دشمنان جهان اسلام و ملت شیعه در ماه‌های اخیر سناریوهای گوناگونی برای ایجاد اختلاف بین ملت ایران و عراق آغاز کردند، همان‌هایی که از خلق این حماسه هراسانند و کسانی که پشت پرده حوادث بصره و شایعه‌پراکنی علیه زائران عراقی در مشهد بوده‌اند.

هادیان بیان کرد: حضور باشکوه ایرانیان که بدون شک با میهمان‌نوازی ملت عراق همراه خواهد بود، همه نقشه‌های دشمن را نقش بر آب خواهد کرد و پرچم وحدت دو ملت را برافراشته خواهد کرد.

وی ادامه داد: جنگ تمام عیار اقتصادی جدیدی که استکبار جهانی علیه ملت ایران کلید زده نیز شرایط ممتازی را برای پیاده‌روی اربعین امسال ایجاد کرده و حضور میلیون‌ها ایرانی پیام مهمی را برای دشمن به همراه خواهد داشت و آن این است ملتی که با امام حسین (ع) بیعت کرده، تسلیم یزیدیان زمان نخواهد شد.

انتهای پیام/س