به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، پروژه مدرسه تسنیم روستای سربندان از توابع بخش مرکزی دماوند روز سهشنبه با حضور نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، معاون برنامهریزی، اداری و مالی فرماندار شهرستان دماوند، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، سرپرست بخشداری مرکزی، امامجمعه و رئیس آموزش و پرورش دماوند به بهرهبرداری رسید.
پروژه مذکور در مساحت هزار مترمربع، در یک طبقه دارای ۶ کلاس درس، با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان توسط خیر مدرسهساز افتتاح شد.
.jpg)
استفاده از ظرفیت خیران مدرسهساز در طرح آجر به آجر در دماوند/ مهاجرت معکوس از شهر به روستا از اهداف آموزش و پرورش است
مهرداد پورفتحی، رئیس آموزش و پرورش دماوند در مراسم افتتاحیه دبستان تسنیم(۲) سربندان اظهار کرد: یکی از اهداف ما مهاجرت معکوس از شهر به روستاهاست.
وی با بیان اینکه در راستای طرح آجر به آجر از ظرفیت خیران مدرسهساز استفاده خواهیم کرد، گفت: این مدرسه با همت خیرنیک اندیش خانواده محترم یوسفی ساخته شده که در اختیار دانشآموزان دختر ابتدایی این روستا قرار خواهد گرفت.
رئیس اداره آموزش و پرورش دماوند تصریح کرد: شورا و دهیار روستای سربندان نقش بسیار مهمی در ساخت این مدرسه داشند؛ امیدواریم دهیاری ها و روستاهای شهرستان، ما را در معرفی خیران کمک کنند، چراکه آموزش موجب توسعه میشود.
.jpg)
هیچ چیز به اندازه آموزش و پرورش اهمیت ندارد
حجتالاسلام کاظم فتاحدماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند نیز در افتتاحیه مدرسه «تسنیم» روستای سربندان اظهار داشت: علم کلید خوشبختی انسان است و همه بدبختیهای بشر از جهل و نادانی است .
وی با بیان اینکه هیچ چیز به اندازه آموزش و پرورش اهمیت ندارد، ادامه داد: دست خیرین مدرسه ساز را میبوسم و برای آنها توفیق خدمت بیشتر را از خداوند مسئلت مینماییم.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
انتهای پیام/

































