گزارش پایگاه خبری عصر شرق به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی تهران، سید مصطفی هاشمی اظهار داشت :پروژه احداث خط تغذیه گازرسانی به شهرک صنعتی دماوند ۲ که بهعنوان یکی از مهمترین زیرساختهای این شهرک صنعتی است، با پیگیریهای مستمر شرکت شهرکهای صنعتی تهران پس از اخذ مجوز از اداره راهداری و حمل و نقل جادهای و هماهنگی با شرگت گاز استان و انتخاب پیمانکار ذیصلاح آغاز به کار کرد.
وی ادامه داد: برای انجام این پروژه ۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی هزینه شده است و در مدت یک سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
هاشمی افزود :پیشبینی میشود عملیات اجرایی این پروژه ظرف مدت یک سال پایان یابد تا صنایع مستقر در شهرک صنعتی دماوند ۲ بهعنوان تنها شهرک شمال شرق و در محدوده شعاع ۶۰ کیلومتری تهران، از نعمت گاز بهرهمند شوند.
به گزارش عصر شرق؛ شهرک صنعتی دماوند ۲ واقع در محور دماوند ـ فیروزکوه با قابلیت استقرار حدود ۵۰۰ واحد صنعتی و صنفی و ایجاد حدود ۵۰۰۰ نفر فرصت شغلی مستقیم، از اهمیت ویژهای در شهرستان دماوند و در سطح شهرکهای صنعتی استان تهران برخوردار است.
انتهای پیام/س


































