فرماندار شهرستان دماوند گفت: به مناسبت هفته دولت، ۶۳ پروژه عمرانی و خدماتی در شهرستان دماوند کلنگزنی و افتتاح خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مهدی حیدری فرماندار شهرستان دماوند امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری ۶۳ پروژه شامل ۶۱ پروژه دولتی و دو پروژه خصوصی با اعتباری بالغ بر ۲۷۸ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد.
وی ادامه داد: پروژهها با توجه به آمار موجود نسبت به سال گذشته، به لحاظ اعتباری ۲.۵ برابر و به لحاظ اجرای پروژه ۱۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
فرماندار شهرستان دماوند با بیان این که یکهزار و ۷۵۰ موقعیت اشتغال مستقیم و ۶ هزار ۲۲۳ موقعیت اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهد شد، افزود: دو پروژه آموزشی، چهار پروژه اجتماعی، فرهنگی و رفاهی، ۴۷ پروژه عمرانی، ۶ مورد برقرسانی، یک پروژه در حوزه سلامت و سه مورد پروژه در حوزه مخابرات شهرستان دماوند افتتاح و کلنگزنی خواهد شد.
حیدری تصریح کرد: در بحث مبارزه و مدیریت شیوع کرونا، بیش از ۵۰ میلیارد ریالی از طرف فرمانداری شهرستان دماوند و از محل ارزش افزوده، به دو نهاد شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان سوم شعبان دماوند پرداخت شد.

انتهای پیام/س

































