مردم از گرانی‌های اخیر ناراحت و در فشار هستند/ دستگاه‌های نظارتی دماوند از گرانفروشی جلوگیری کنند
مردم از گرانی‌های اخیر ناراحت و در فشار هستند/ دستگاه‌های نظارتی دماوند از گرانفروشی جلوگیری کنند

امام جمعه دماوند با بیان اینکه مردم از دولت توقع کنترل بازار ارز و طلا را دارند، گفت: ضعف دولت در کنترل تورم قابل دفاع نیست.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌الاسلام کاظم فتاح‌دماوندی، امام جمعه دماوند ظهر امروز در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته دماوند که با حضور رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، مسئولان و آحاد مختلف مردم در مسجد جامع دماوند برگزار شد، ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی اظهار کرد: همه ما موظفیم از اسلام و انقلاب و جمهور اسلامی دفاع و برای دلگرم کردن مردم به نظام تلاش کنیم و آن را کارآمدتر و خدمتگزار‌تر جلوه دهیم.

وی افزود: رؤسای ادارات و همه مسئولین و کارکنان دولت باید سعی کنند با خدمت خالصانه و بی‌منت مردم را به نظام امیدوار کنند؛ متاسفانه افزایش بی رویه قیمت دلار و طلا در کشور، زمینه گرانتر شدن قیمت خودرو و بسیاری از کالاهای دیگر را فراهم کرده است؛ مردم از دولت توقع کنترل بازار ارز و طلا را دارند.

امام جمعه دماوند گفت: ضعف دولت در کنترل تورم چیزی نیست که قابل دفاع باشد؛ ما از دولت گله داریم و مردم از گرانی های اخیر ناراحت و در فشار هستند؛ خدا لعنت کند آمریکا و پیروانش را که با تحریم به مردم ایران ظلم میکنند و خدا لعنت کند اختلاسگران و دزدان بزرگ بیت المال را که با فساد اقتصادی به مردم ستم می کنند.

فتاح‌دماوندی تاکید کرد: از دستگاه قضایی کشور میخواهیم، همانطور که مفسدان امنیتی را مجازات می‌کند، مفسدان اقتصادی و سلطان‌های سکه و دلار را که به دلخواه خود قیمت‌ها را بالا می‌برند، شناسایی و مجازات کند.

وی بیان کرد: از فرماندار و دستگاه‌های نظارتی و بازرسی می‌خواهیم در این ایام، کنترل قیمت‌ها را بیشتر مد نظر داشته باشند و از گرانفروشی و احتکار جلوگیری کنند و کسبه با انصاف را شناسایی و تشویق کنند.

امام جمعه دماوند افزود: در فتنه و آشوب اخیر، دشمنان اجازه نمی‌دادند مردم نصایح رهبر معظم انقلاب را بشنوند و رهبر را دشمن مردم و دیکتاتور معرفی می‌کردند؛ رهبری که مردم را آگاه و متحد می‌کند، رهبری که توطئه‌های دشمنان را برملا می‌کند، رهبری که دانشجویان را به جهاد علمی و پیشرفت‌های علمی تشویق می‌کند.

فتاح‌دماوندی اضافه کرد: رهبری که در انتخابات و رای مردم و حکومت مردم بر مردم با رعایت قوانین اسلامی تاکید دارد، خار چشم دشمنان است و دیکتاتور نیست.

انتهای پیام/