لزوم حمایت از ورزش بانوان در رودهن
لزوم حمایت از ورزش بانوان در رودهن

رییس اداره ورزش و جوانان بخش رودهن گفت: بانوان رودهنی درعرصه‌های مختلف ورزشی بسیار فعال ظاهر می‌شوند و قطعا نیازمند حمایت ویژه خواهند بود.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، لیلی شکری در مراسم بازدید از امکانات ورزشی و افتتاح چندین پروژه ورزشی در بخش رودهن که با حضور مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران برگزار شد گفت: رشته‌های مختلف ورزشی در سطح بخش رودهن فعالیت دارند که اکثر آن‌ها بسیار فعال، صاحب مقام و مدال در عرصه‌های مختلف ورزشی هستند.

رییس اداره ورزش و جوانان بخش رودهن اظهار داشت: در بسیاری از رشته‌های ورزشی در سطح بین‌المللی و ملی صاحب مدال و مقام هستیم و امیدواریم شاهد حضور و افتخار آفرینی ورزشکاران خوب رودهنی در مسابقات آسیایی و المپیک باشیم.

شکری با بیان این‌که آینده ورزشی رودهن بسیار روشن است گفت: ورزش بانوان در رودهن بسیار موفق عمل کرده و در اکثر رشته‌ها صاحب مدال و مقام‌های قهرمانی هستند و از این جهت باید مورد حمایت مسوولان ورزشی استان و کشور قرار بگیرند ضمن این‌که همواره مورد لطف مدیر کل ورزش استان تهران و همچنین رئیس ورزش بانوان استان تهران بودند و هستند.

وی در پایان گفت: تمام تلاش اداره ورزش و جوانان بخش رودهن ارتقای سطح کیفی و کمی ورزش در این منطقه می‌باشد و تا به امروز با همت مسوولان شهر از جمله بخشداری، شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر رودهن بسیاری از مشکلات ورزشی منطقه بر طرف شده است که واقعا جای تشکر دارد.

انتهای پیام//ب