سرپرست فرمانداری دماوند بر لزوم تشکیل ستاد دائمی خدمات سفر در این شهرستان تأکید کرد و گفت: نقاط ضعف فعالیتها و خدمات ایام نوروز باید بررسی شود.
مجید صفری صبح امروز در نشست ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان دماوند اظهار کرد: از زحمات همه اعضای ستاد خدمات سفر، اعضای شورای تأمین و اصحاب رسانه برای خدمات و فعالیت در ایام نوروز ۹۷ قدردانی میکنیم.
وی با بیان اینکه این نخستین نشست در سال جدید است و آن را به فال نیک میگیریم، افزود: این نشست فرصتی برای بررسی نقاط ضعف و قوت فعالیتهای ستاد خدمات سفر در ایام نوروز است.
سرپرست فرمانداری دماوند گفت: با وجود اینکه دماوند در بسیاری از شاخصهای نوروزی استان تهران مقام نخست را کسب کرد و جزء نمونههای در این استان بود اما باید نقاط ضعف خدمات و فعالیتها بررسی و نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی با اشاره به اینکه ستاد دائمی خدمات سفر در شهرستان دماوند وجود ندارد، تصریح کرد: ایجاد ستاد دائمی خدمات سفر باید به عنوان یکی از اقدامات اساسی در سال ۱۳۹۷ پیگیری و منجر به نتیجه شود؛ در این خصوص باید پیگیری شود که برای تحقق این چه امکانات و اعتباراتی نیاز است.
صفری در پایان متذکر شد: یکی دیگر از نقاط ضعف در ایام نوروز که باید مورد توجه قرار گیرد، حضور مسؤولان شهرستان دماوند در این ایام است که خود آنها در منطقه بر فعالیتها و عملکرد نظارت داشته باشند.
سعید طاهری نیز اظهار کرد: در ایام نوروز، عوامل امداد و نجات هلال احمر دماوند در ۱۵ مورد وقوع تصادف حضور پیدا کردند و ۱۰ مورد اعزام به مراکز درمانی انجام شد.
وی با بیان اینکه هفت مورد به صورت سرپایی درمان شدند، افزود: یک مورد فوتی در صحنه تصادف در ایام نوروز در شهرستان دماوند به ثبت رسید.
رئیس جمعیت هلال احمر دماوند بیان کرد: جمعیت هلال احمر در ایام نوروز با برپایی کمپهای متنوع در ورودی شهرها بسیار فعال بود که مورد بازدید مسؤولان قرار گرفت و در مجموع، ۶ هزار و ۹۰۰ نفر به صورت حضور به این مراکز هلال احمر مراجعه کنند.
وی تأکید کرد: با توجه به زلزله اخیر در شهر کیلان در ایام نوروز، باید در مسائل امداد و نجات همواره آمادگی داشته باشیم و توجه ویژهای به زمینلرزه شود.


































