به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، «عطیه یوزباشی» نویسنده و محقق شهرستان دماوند در هشتمین قسمت از ویژهبرنامه «قلم ما» که به همت اداره کتابخانههای عمومی دماوند و با همکاری پایگاه خبری عصر شرق به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی از ۲۴ تا ۳۰ آبانماه سال ۱۳۹۹ پخش میشود، اظهار کرد: متولد ۱۳۶۸ و ساکن شهر سرسبز آبسرد هستم.
وی افزود: سال ۱۳۸۸ وارد دانشگاه و در رشته نقاشی فارغالتحصیل شدم و بدون فاصله در کنکور کارشناسی ارشد در رشته ارتباط تصویری پذیرفته گردیدم.
این نویسنده شهر آبسرد گفت: بدون وقفهای و از طریق استعداد درخشان با استفاده از پژوهشهای علمی و تالیف کتابهای مختلف توانستم وارد مقطع دکتری در رشته پژوهش هنر در دانشکده هنر دانشگاه شاهد شوم و اکنون نیز دانشجوی سال آخر این رشته هستم.
یوزباشی درباره آثار خود تصریح کرد: از سال ۱۳۹۳، وارد عرصه پژوهش شدم و هفت کتاب تالیف گروهی انجام دادیم که کتابها شامل تاریخ و هنر بابل باستان، تاثیر هنر هخامنشی بر طراحی و آرم و لوگوی دوران معاصر، طراحی تصاویر فانتزی در گرافیک، صفحهآرایی کودک، تاثیر ادبیات بر تصویرسازی و همچنین کتاب درسنامه مبانی نظری سینما برای مختص کنکور کارشناسی ارشد رشتههای سینما و ادبیات نمایشی است.
وی ادامه: همچنین یک کتاب نیز با عنوان ستارگان دماوند در دست ویراستاری است؛ این کتابی مرجع است که شامل ۳۹ امامزاده شهرستان دماوند را در بر میگیرد.
*گاهی کتاب در انتقال دانش فراتر از سایر ابزارهای آموزشی عمل میکند
نویسنده و محقق شهرستان دماوند در خصوص نقش کتاب و کتابخانه در موفقیت افراد تصریح کرد: همانطور که امام علی (ع) میفرمایند «هر کس که با کتاب آرام گیرد، هیچ آرامشی را از دست نخواهد داد»، انسان با انرژی نهفته در کتاب میتواند به آرامش برسد.
یوزباشی بیان کرد: باید بگوییم که گاهی کتاب در انتقال دانش فراتر از سایر ابزارهای آموزشی عمل میکند و از دیگر نقشهای کتاب میتوان به پیشرفت مهارتهای فکری، بهبود مهارتهای نوشتاری و ارتباطی اشاره کرد که کتابخانه میتواند بستری برای رسیدن به این مهارتها باشد.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چه توصیهای به خانوادهها جهت ترغیب فرزندانشان به سمت کتاب و کتابخوانی دارد؟ بیان کرد: جوانان باید کتابها و مقالات بسیاری را مطالعه کنند تا بتوانند در مسیرهای زندگی انتخابهای صحیح داشته باشند و مطالعه کتاب و کتابخوانی را به عنوان یک برنامه ثابت در زندگی خود قرار دهند و حتماً روزانه یک زمان مشخصی را به مطالعه اختصاص دهند و سعی کنند که در این راه ثابت قدم باشند.
این محقق آبسردی اظهار داشت: جوانان کتابهای مختلف با محتواهای گوناگونی را مطالعه کنند که این کتابها باعث میشود که در مسیرهای زندگی خود بتوانند نهایت استفاده را ببرند و از جمله کتابهایی که میتوانم برای رشته هنر به دانشجویان هنر ذکر کنم، کتابهای دکتر حبیبالله آیتاللهی مانند کتاب مبانی نظری هنرهای تجسمی است که این یک کتاب برای تمامی رشتههای هنری و دوستداران هنر محسوب میشود.
انتهای پیام/