عدم توجه خانواده‌ها علت گسترش مصرف مواد مخدر است/ ایجاد اشتغال‌زایی به کاهش آسیب‌ها در جامعه کمک می‌کند/ سودجویان برای رسیدن به منافع خود آرایشگاه‌ها هدف قرار داده‌اند
عدم توجه خانواده‌ها علت گسترش مصرف مواد مخدر است/ ایجاد اشتغال‌زایی به کاهش آسیب‌ها در جامعه کمک می‌کند/ سودجویان برای رسیدن به منافع خود آرایشگاه‌ها هدف قرار داده‌اند

معاون سیاسی انتظامی فرماندار دماوند گفت: عدم توجه خانواده‌ها علت گسترش مصرف مواد مخدر است و ایجاد اشتغال‌زایی به کاهش آسیب‌ها در جامعه کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، شاهرخ جهانشاهی در نخستین کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری‌های ایدز، هپاتیت و اعتیاد اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن در هفته فرهنگی، همه دستگاه‌ها در این موضوع ورود پیدا کرده و با هدف ایجاد نشاط اجتماعی در شهرستان به فعالیت پرداخته‌اند.

وی گفت: عمده مسائل و مشکلات به وجود آمده در جامعه به موضوع عدم فرهنگ بر می‌گردد و در کشور ما مسائل فرهنگی اولویت بیشتری دارد و از این طریق می‌توان تأثیر بیشتری گذاشت.

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار شهرستان دماوند افزود: در جامعه کنونی مصرف به مواد مخدر روزبه‌روز در حال گسترش است که علت آن می‌تواند عدم توجه خانواده‌ها و دستگاه‌های آموزشی به قشر نوجوان و جوان جامعه دانست.

جهانشاهی بیان کرد: یکی از دیگر مسائل و مشکلات موجود در جامعه، اخلاق‌مداری بوده که ضعیف است، سالمندان و کسانی که به سن بازنشستگی رسیده‌اند، جز ذخایر کشور محسوب شده و باید آن‌ها را تکریم کنیم.

وی اضافه کرد: مهم‌ترین بحثی که در جامعه کنونی اتفاق افتاده، کارآفرینی به خصوص در بانوان است؛ با توجه به نرخ رشد بیکاری، آسیب‌های اجتماعی در حال افزایش است و اشتغال‌زایی و کارآفرینی می‌تواند به کاهش آسیب‌ها در جامعه کمک کند.

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار شهرستان دماوند تاکید کرد: برخی افراد سودجو که به دنبال افزایش منافع خود هستند، آرایشگاه‌ها را به عنوان هدف خود قرار می‌دهند.

جهانشاهی تاکید کرد: عدم مشاوره‌های قبل از ازدواج و احساسی تصمیم گرفتن زوج‌های جوان پیش از ازدواج باعث افزایش آمار طلاق می‌شود.

وی در ادامه داد: بسیاری از مواد آرایشی قاچاق بوده و استاندارد نیست که باعث بروز خطرات عدیده ای برای بانوان می‌شود، از این رو آرایشگران باید دقت کافی در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی را داشته باشند.

انتهای پیام/س