عامل تهدید و اخاذی از شهروند دماوندی دستگیر شد/اخاذی در پی دوستی و ارسال تصاویر در شبکه اجتماعی
عامل تهدید و اخاذی از شهروند دماوندی دستگیر شد/اخاذی در پی دوستی و ارسال تصاویر در شبکه اجتماعی

رئیس پلیس فتای شهرستان دماوند از شناسایی و دستگیری عامل تهدید و اخاذی از شهروند دماوندی در یکی از شبکه‌های پیام رسان موبایلی، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری البرز شرق از دماوند، محسن سوری اظهار کرد: در پی ارجاع  یک فقره پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دماوند به دادخواهی خانم جوانی‌، مبنی بر تهدید و اخاذی از وی در یکی از شبکه‌های پیام رسان موبایلی،  موضوع در دستور کار پلیس فتا شهرستان دماوند قرار گرفت.

وی افزود: برابر اظهار شاکیه، مدتی پیش در یکی از شبکه‌های اجتماعی با فردی ناشناس ارتباط داشتم که متاسفانه با جلب اعتماد  از طرف متهم چند عکس شخصی‌ام را در اختیار او قرار دادم‌، مدت ۶ ماه ‌است که فرد ناشناس به واسطه عکسی‌هایی که از من دارد مبالغی را به عنوان حق‌السکوت دریافت می‌کند و هم اکنون دیگر حاضر به پرداخت چنین وجهی نیستم و او نیز با تهدید به انتشار این عکس‌ها در شبکه‌های اجتماعی قصد ریختن آبروی مرا دارد.

این مقام انتظامی در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه کارشناسان پلیس فتا گوشی شاکی را نیز مورد بررسی قرار دادند، اقدامات خود را برای شناسایی مکان متهم موصوف آغاز نمودند.

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا شهرستان دماوند با بررسی‌های فنی و اقدامات به عمل آمده پلیسی توانستند با رد‌یابی محل اختفای متهم وی را دستگیر نمایند.

سرگرد سوری در ادامه گفت: متهم که فردی ۳۲ ساله بود با ندامت در اعتراف به جرم خود گفت، با توجه به اینکه وضع مالی شاکی بسیار عالی بود با جلب اعتماد شاکی به چند عکس او دست پیدا کردم تا بتوانم بعداً از وی با تهدید به انتشار از وی اخاذی نمایم.

رئیس پلیس فتای شهرستان دماوند در این رابطه با بیان اینکه متهم پس از اعتراف به همراه پرونده تشکیل شده جهت تعیین تکلیف نهایی به دادسرا اعزام شد، افزود: با استناد به قانون جرایم رایانه‌ای که هرگونه تهدید و انتشار عکس‌های خصوصی افراد را جرم دانسته و برای مجرم علاوه برجریمه نقدی‌، مجازات حبس را در نظر گرفته است لذا ‌کاربران در انتشار محتوی غیر مجاز و بدون کسب اجازه از صاحب آن دقت لازم را مبذول داشته باشند.

سرگرد سوری در پایان تاکید کرد: برای اعتماد و دوستی در فضای مجازی وسواس به خرج دهند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir  بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند.

منبع: پلیس فتا

انتهای پیام/