شهرداری کتابخانه‌ نیمه‌کاره دماوند را تکمیل می‌کند
شهرداری کتابخانه‌ نیمه‌کاره دماوند را تکمیل می‌کند

تأمین اعتبار برای تکمیل کتابخانه خیرساز و تحویل نقشه‌ کتابخانه از خیر کتابخانه‌ساز برای ساخت به شهرداری دماوند در نشست مسؤولان مطرح شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تهران جهت تعیین تکلیف پروژه نیمه کاره کتابخانه خیرساز در دماوند با مسؤولان این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که با حضور فرماندار شهرستان، امام جمعه و شهردار دماوند، رئیس اداره راه و شهرسازی شرق استان تهران، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان در دفتر فرماندار شهرستان دماوند صورت گرفت، علی نیکنام، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ضمن تقدیر از عنایت ویژه فرماندار نسبت به وضعیت کتابخانه‌های عمومی، ابراز امیدواری کرد که با مساعدت و همکاری مدیران و مسئولان مربوطه شاهد رفع مسائل موجود در ساخت کتابخانه خیرساز در دماوند باشیم.

نیکنام، کمبود فضای کتابخانه‌ای را یکی از مسائل و مشکلات عمده پیش روی کتابخانه‌های عمومی شهرستان دماوند برشمرد و اظهار داشت: بر اساس سند چشم انداز نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در شهرستان دماوند، هشت باب کتابخانه مورد نیاز است که در حال حاضر تنها چهار باب کتابخانه در شهرستان به ارائه خدمت می‌پردازند.

وی گفت: تکمیل و بهره‌برداری کتابخانه خیرساز در گرو تخصیص اعتبار مربوطه و تأیید نقشه کتابخانه از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است.

مجید صفری، فرماندار شهرستان دماوند نیز در این دیدار از دغدغه مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان در خصوص حل مسائل و مشکلات مربوط به حوزه کتاب و کتاب خوانی در شهرستان قدردانی کرد و بر پیگیری و رفع موانع و کاستی‌های موجود در پروژه نیمه کاره کتابخانه خیرساز دماوند تأکید کرد.

وی اظهار داشت: پیرو مصوبات نشست شورای توسعه استان در خصوص پروژه کتابخانه خیرساز شهرستان دماوند، در سال جدید تأمین اعتبار مربوطه از سوی شهرداری صورت گرفته و پس از تحویل این پروژه تلاش می‌کنیم با انجام پیگیری‌های لازم، این کتابخانه تکمیل و تحویل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور شود.

در پایان این دیدار مقرر شد نقشه کتابخانه از خیر کتابخانه‌ساز شهرستان دماوند تحویل گرفته شود و پس از تأیید نقشه از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور جهت ساخت تحویل شهرداری دماوند شود.

انتهای پیام/س

 

اخبار مربوطه:

ماجرای کتابخانه نیمه‌کاره دماوند/ خَیّر: چرا نگذاشتید برایتان کتابخانه بسازم؟