شناسایی ۱۱ روش فساد توزیع آرد در دماوند/ با اجرای طرح هوشمند جلوی پول نامشروع گرفته می‌شود
شناسایی ۱۱ روش فساد توزیع آرد در دماوند/ با اجرای طرح هوشمند جلوی پول نامشروع گرفته می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند از شناسایی ۱۱ روش فساد توزیع آرد طی سال گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: با اجرای طرح هوش جلوی پول نامشروع گرفته می‌شود.

«محمدتقی تقی‌زاده» دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار عصر شرق در خصوص اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در این شهرستان اظهار کرد: برخی نمی‌دانند که چه فساد عظیمی پشت توزیع آرد در شهرستان و کل کشور وجود دارد.

وی افزود: در پرونده تخلفات رئیس سابق آرد و نان دماوند که سال گذشته رسیدگی می‌کردیم، توسط عوامل مختلف توزیع آرد، از ابتدای توزیع تا انتها و مصرف در حوزه‌های مختلف، ۱۱ روش برای حیف و میل سرمایه‌های کشور و سوءاستفاده از آرد سهمیه‌ای وجود داشت.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند تصریح کرد: در طرح جدید دولت، هر ۱۱ روش مسدود و جلوی میلیاردها تومان پول نامشروع گرفته می‌شود.

انتهای پیام/