معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی نشست بررسی رفع مشکلات تعاونیهای شهرستان دماوند، گفت: با توجه به تقاضای تأسیس دفتر تعاون شرق استان تهران در دماوند، این موضوع پیگیری و انجام شود.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، نشست بررسی رفع مشکلات تعاونیهای شهرستان دماوند بعدازظهر امروز با حضور مهدی مسکنی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و برخی مسؤولان این شهرستان در محل سالن اجتماعات بخشداری رودهن برگزار شد.
ضمن این نشست مهدی مسکنی، معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: امروز از تعدادی از تعاونیهای مسکن شهرستان دماوند بازدید شد که در این خصوص وظیفه داریم مشکلات تعاونیها را تا رفع نهایی آنها پیگیری کنیم.
وی ضمن اشاره به اینکه تعاونیهای مسکن در دماوند موفقیتهایی خوبی دارند، گفت: این تعاونیها البته در حوزههایی نظیر تخصیص زمین، انشعابات، محوطهسازی، تسهیلات بانکی دچار مشکلاتی هستند که تصمیمهایی جهت رفع موانع آنها اتخاذ گردید.

معاون امور تعاون وزیر تعاون ادامه داد: موضوع تخصیص زمین برای تعاونی مسکن مهر ۱۱، ۱۲ و ۱۳ که حدود ۹۰۰ عضو دارند، باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شود که این موضوع را از طریق استانداری تهران پیگیری خواهیم کرد؛ همچنین با توجه به تقاضای تأسیس دفتر تعاون شرق استان تهران در دماوند، این موضوع پیگیری و انجام شود.
مسکنی تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستان دماوند یکی از قطبهای کشاورزی کشور است، قرار شد طرحی برای رشد تعاونی کشاورزی دماوند توسط ادارهکل استان تهران آماده شود و معاونت تعاون با تعریف مشوقها و بستههای ویژه، این تعاونیها را مورد توجه قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: در خصوص مشکلات برخی انشعابات، هر مشکلی که وجود داشته باشد، تعاونیها اطلاع بدهند تا این مشکلات را از طریق وزارت نیرو پیگیری کنیم.
انتهای پیام/


































