جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در رودهن/ مشارکت شهرداری در ساخت بیمارستان
جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در رودهن/ مشارکت شهرداری در ساخت بیمارستان

شهردار رودهن از جلوگیری ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهر خبر داد و گفت: مقرر شد که شهرداری رودهن در ساخت بیمارستان و به جهت رفاه حال مردم در حوزه درمانی مشارکت کند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مهدی کچویی امروز در نشست خبری با خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار عصرشرق در خصوص ساخت و سازهای بلندمرتبه در رودهن به‌ویژه محله امامت اظهار کرد: تصاویری که به آن استناد می‌شود را بنده نیز مشاهده کردم و سه‌تا از ساخت و سازها زمان ما نبوده و جواز قانونی دارد.

وی افزود: در طرح هادی بعضی نقاط به صورت نامحدود می‌توانستند جواز بگیرند و تا قبل از مدیریت بنده تا حدود ۱۵ طبقه جواز ساخت گرفتند؛ در حال حاضر تراکم از سه تا هفت طبقه است و بر اساس عرض معبر و متراژ زمین جواز داده می‌شود.

شهردار رودهن گفت: در برخی ساخت و سازها تخلف وجود دارد که پلیس ساختمان از روند آن جلوگیری می‌کند و بر اساس ضوابط کار متوقف می‌شود؛ این‌طور نیست که به تخلفات مجوز ساخت دهیم و آنچه در رودهن ساخته می‌شود، ۱۰۰ درصد قانونی است.

*شهرداری رودهن فقط در ساخت بیمارستان مشارکت خواهد کرد

کچویی با اشاره به ساخت بیمارستان رودهن که زمین آن در دانشگاه آزاد اسلامی این شهر واقع شده است، تصریح کرد: ۱۵ سال پیش مردم رودهن زمین خود را جهت ساخت بیمارستان در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن قرار دادند و این دانشگاه نیز در مقاطعی پیگیر ساخت بیمارستان شد، اما به هر دلیلی این امر انجام نشد.

وی اضافه کرد: نشست‌هایی را با مسؤولان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن و استان تهران و حتی با رئیس کل دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و طبق مصوبه شورای اسلامی شهر که همیشه حامی شهرداری رودهن بوده است، مقرر شد که شهرداری رودهن در ساخت بیمارستان و به جهت رفاه حال مردم در حوزه درمانی مشارکت کند.

شهردار رودهن اضافه کرد: طی برنامه ریزی‌هایی که انجام دادیم مقرر شد پس از تعیین و تکلیف زمین بیمارستان که مشکلاتی دارد، جهت خدمت به مردم و نیز ارتقا دانشگاه آزاد اسلامی و کسب درآمد برای شهر رودهن شهرداری با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی ساخت بیمارستان را آغاز کند.

*اعمال محدودیت ارتفاع در پل نمیر

کچویی در خصوص پل نمیر افزود: پل نمیر سال گذشته بهسازی و برای آن محدودیت ارتفاع تعریف شده و تنها تردد خودروهای سواری ممکن است و در حال حاضر، این پل هیچ مشکلی ندارد.

وی گفت: کشتارگاه بنای ۴۰ یا ۵۰ ساله دارد که بعد از آن ساختمان‌هایی ساخته شده‌ که غیرمجاز بوده، اما تصفیه‌خانه در مرحله تعیین پیمان‌کار است تا بوی مشمیزکننده از بین برود؛ یکی از اصلی‌ترین پروژه‌های شهرداری پل کابلی نمیر است که با توجه به شرایط اقتصادی سعی خواهد شد با اعتباری حدود ۷۰ میلیارد ریال تا هفته دولت به بهره‌برداری رسد.

شهردار رودهن با اشاره به احداث تقاطع در مهرآباد تصریح کرد: نزدیک به ۷۰ یا ۸۰ میلیارد تومان هزینه تقاطع مهرآباد است که امید می‌رود تا نقاط حادثه‌خیز اصلاح شود؛ مقرر شده که ۳۰ درصد پروژه را شهرداری رودهن انجام دهد.

*۱۰۰ میلیارد ریال جهت زیرساخت‌های مسکن مهر هزینه شده است

وی در خصوص مسکن مهر رودهن اظهار داشت: سال گذشته مسکن مهر زیر نظر شهر رودهن قرار گرفت و شهرداری ملزم شد تا جهت رفاه حال مردم زیرساخت‌ها را انجام دهد.

شهردار رودهن ادامه داد: در سال گذشته جهت آماده‌سازی زیرساخت‌ها مانند ایجاد کلانتری، آسفالت، ایجاد میدان، ایجاد پیاده‌روها و پارک‌ها و… حدود ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه انجام‌شده است و در سال جاری تا دهه مبارک فجر آتش‌نشانی، خدمات شهری شهرداری رودهن، سوله ورزش، و حتی ناحیه‌ای از شهرداری با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۰ میلیارد ریال ایجاد خواهد شد.

*بودجه عمرانی شهرداری رودهن به ۴۰ میلیارد تومان خواهد رسید

کچویی به دیگر پروژه‌های عمرانی شهرداری رودهن در سال جاری اشاره و بیان کرد: ایجاد زمین‌های فوتبال چمن مصنوعی کوچک و پارک‌ها در برخی نقاط شهر رودهن و امکانات ورزشی در پارک‌ها ازجمله پروژهای عمرانی دیگر در سال ۹۸ است.

وی اضافه کرد: در سال گذشته ۴۷ پروژه پیمانکاری و ۳۲ پروژه امانی با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال انجام‌شده است که پیش‌بینی می‌کنیم در سال جاری اعتبار پروژه‌های عمرانی شهرداری رودهن به ۴۰۰ میلیارد ریال برسد.

*برگزاری بیش از ۱۵۰ برنامه فرهنگی و اجتماعی در رودهن

شهردار رودهن در خصوص برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: طی برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سال بیش از ۱۵۰ برنامه فرهنگی و اجتماعی را در رودهن انجام می‌دهیم ‌و بودجه خاصی برای این برنامه‌ها پیش‌بینی‌شده است.

کچویی ادامه داد: یکی از برنامه‌هایی که در سال جاری پیش‌بینی‌شده است احداث آب‌نما و پارک نزدیک گلزار شهدای گمنام رودهن است که حدود ۵۰ میلیارد ریال هزینه دارد و مطالعات آن انجام‌شده است و در آینده این پروژه نیز عملیاتی می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: احداث باغ رستوران و امکانات رفاهی دیگر در بام رودهن ازجمله برنامه‌هایی است که در دستور کار قراردادیم.

انتهای پیام/آ