تقدیر از عضو برتر کتابخانه دماوند در مراسم کتاب و کتابخوانی استان تهران
تقدیر از عضو برتر کتابخانه دماوند در مراسم کتاب و کتابخوانی استان تهران

عضو برتر کتابخانه دماوند در مراسم کتاب و کتابخوانی استان تهران مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، در ویژه‌برنامه سی و سومین دوره هفته کتاب و کتابخوانی که به میزبانی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران برگزار شد، «سکینه حسن نجاری» به عنوان عضو برتر کتابخانه کوثر شهرستان دماوند مورد تقدیر قرار گرفت.

این مراسم با حضور حسین کاغذلو، معاون سیاسی و انتظامی استاندار تهران و مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان و دیگر مدیران استانی برگزار شد.

حسن نجاری از آبان ۱۳۹۸ به عنوان عضو پیوسته کتابخانه عمومی دماوند فعالیت می‌کند.

وی در طول یک سال گذشته با رعایت آئین‌نامه‌ها و مقررات کتابخانه، موفق به امانت‌گیری و مطالعه بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب شده است.

این دستاورد نشان‌دهنده علاقه و تعهد وی به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است.

تقدیر از خانم حسن نجاری، نمادی از تلاش‌های مستمر کتابخانه‌های عمومی در تشویق شهروندان به مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه است.

این برنامه همچنین فرصتی برای معرفی اعضای فعال و تلاشگر کتابخانه‌ها بود که نقش مهمی در ارتقای سطح فرهنگی و علمی جامعه ایفا می‌کنند.

امید است با ادامه اینگونه برنامه‌ها، فرهنگ مطالعه در بین مردم شهرستان دماوند و سایر نقاط کشور گسترش یابد و افراد بیشتری به دنیای کتاب و دانش علاقه‌مند شوند.