مراسم تشییع پیکر مطهر شهید تازه تفحصشده دوران دفاع مقدس پرویز قرایی با حضور باشکوه مردم قدرشناس برگزار شد و پیکر این شهید پس از ۳۱ سال در جوار امامزاده محمد (ع) دماوند آرام گرفت.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، پیکر مطهر شهید تازه تفحصشده دوران دفاع مقدس پرویز قرایی با حضور مردم قدرشناس وشهیدپرور شهرستان دماوند تشییع شد.
پیکر این شهید که پس از ۳۱ سال به آغوش خانوادهاش بازگشته است، در مسیری روی دستان مردم مؤمن و ولایتمدار دماوندی قرار گرفت که بارها شهدای انقلاب و دفاع مقدس در این مسیر تشییع شدند و امروز بار دیگر سالهای ارزشمند انقلاب اسلامی برای این مردم تداعی شد.
مردم شهیدپرور شهرستان دماوند با حضور پرشور خود در مراسم تشییع پیکر شهید قرایی بار دیگر نشان دادند که همواره تداومبخش ارزشهای انقلاب، شهدا و امام راحل هستند و با آرمانهای آنان تجدید میثاق کردند.
پیکر مطهر شهید قرایی از میدان امام خمینی (ره) تا ۱۷ شهریور شهر دماوند روی دستان مردم همراه با مداحی و سینهزنی ذاکران اهلبیت (ع) تشییع و با امامت امام جمعه دماوند بر پیکر مطهر این شهید اقامه نماز شد.
پس از برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر پاک شهید قرایی در دماوند، این شهید والامقام برای خاکسپاری با بدرقه مردم به آستان امامزاده محمد (ع) شلمبه دماوند انتقال یافت.
پیکر مطهر شهید قرایی پس از ۳۱ سال جاویدالاثری با روضهخوانی و قرائت تلقین توسط ائمه جمعه دماوند و آبسرد در جوار امامزاده محمد (ع) دماوند آرام گرفت.
پیکر مطهر شهید قرایی در حالی به آغوش خانوادهاش بازگشت که پدر و مادرش در قید حیات نبودند و خواهران و برادر او و همچنین مردم شهیدپرور جای آنان را برایش پُر کردند.
شهید قرایی متأهل و متولد ۱۳۳۶ از اهالی روستای کالدشت پایین شهرستان دماوند بود که با آغاز جنگ تحمیلی وظیفه خود دانست و با فرمان رهبر انقلاب در جبهههای حق علیه باطل حضور پیدا کرد.
شهید شجاع دماوندی که به گفته همرزمانش تنها کسی بود که در دفاع از مرزها در ارتفاعات منطقه سلیمانیه عراق میجنگیده است، طی حمله در هشتم فروردینماه سال ۱۳۶۵ در سن ۲۹ سالگی به شهادت میرسد و پیکر این شهید در همان منطقه باقی میماند که امروز پس از ۳۱ سال به میهن اسلامی بازگشت و در آرمگاه ابدیاش به خاک سپرده شد.
برای مشاهده گزارش تصویری کلیک نمایید …
انتهای پیام/



































