تقدیر شهردار دماوند از اعضای شورای شهر/ بسیاری از اهداف توسعه شهری در دماوند به ثمر رسیده است
تقدیر شهردار دماوند از اعضای شورای شهر/ بسیاری از اهداف توسعه شهری در دماوند به ثمر رسیده است

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند گفت: امروز شاهد به ثمر رسیدن بسیاری از اهداف توسعه شهری در سطح منطقه هستیم.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، به مناسبت نهم اردیبهشت، روز ملی شوراها، شهردار دماوند به همراه تعدادی از مسئولان واحدهای شهرداری، با حضور در دفتر شورای اسلامی شهر دماوند این روز را به اعضای شورا با اهدا لوح تبریک گفتند.

*شورا با ماهیت مشورتی می‌تواند مطالبات مردمی را با برنامه‌ریزی نظارت کند

عباس صفری روز سه شنبه در حاشیه این دیدار ضمن گرامیداشت نهم اردیبهشت ماه و آرزوی توفیق برای اعضای شورای اسلامی شهر دماوند، اظهار داشت:  شورا به دلیل داشتن ماهیت مشورتی می‌تواند مطالبات مردمی را با برنامه ریزی نظارت کند که مشورت قوی قطعاً برنامه‌ها و اولویت‌ها را کمتر دچار چالش می‌کند.

وی با بیان اینکه امیدواریم شاهد تحقق اهداف عالیه در پایان دوره پنجم شورا باشیم، ادامه داد: خدمت در راه کسب رضای خدا همواره باید سرلوحه کار خدمتگزاران باشد و نباید در این عرصه شریک قرار دهیم چراکه کسب رضایت خدا کسب رضایت مردم است.

شهردار دماوند تصریح کرد: امید است آنچه تکلیف بردوش داریم به نحو مطلوب انجام دهیم و شورای اسلامی شهر با تفکرات قوی بعنوان حوزه ای اجتماعی ثمربخش باشد.

* قطار خدمت‌رسانی شهرداری و شورای شهر دماوند در مسیر خود پیش‌ می‌رود

مصطفی آقایی، رییس شورای اسلامی شهر دماوند نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت نهم اردیبهشت و روز شوراها، اظهار داشت: شورا و مشورت موضوع بسیار مهمی است که حتی خداوند متعال در قرآن کردیم به آن اشاره داشته‌اند و با توجه به اینکه شورا نهادی مردمی است و از پشتوانه مردمی شکل گرفته، هدفی جزو خدمت به خلق را ندارد.

وی با بیان اینکه شورا اسلامی شهر دماوند همواره دوشادوش شهرداری بوده و هست، گفت: با وجود همه فراز و نشیب‌ها، امروز شاهد به ثمر رسیدن بسیاری از اهداف توسعه شهری در سطح منطقه هستیم و آنچه گاها موجب نارضایتی مردم است، در سطح گسترده بسیار کاهش یافته است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در گذشته انباشت مطالبات مردمی را شاهد بودیم، ولی امروز با درایت شهردار و همکاران پرسنل شهرداری و همچنین خرد جمعی به یک ساماندهی مطلوب رسیدیم و امید است باقی مانده راه را نیز با توکل برخدا پیش رویم.

آقایی بیان داشت: گرچه مردم دماوند مستحق خدمات بیشتری هستند ولی شهر دماوند نیز دارای وسعت بسیار و از گستردگی سرزمینی برخوردار است و نسبت به بودجه و اعتبارات قابل مقایسه با دیگر شهرهای بزرگ نیست.

وی تاکید کرد: به لطف خدا امروز قطار خدمت رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند در مسیر خود پیش می‌رود و این کاستی‌های ناچیز نیز با تلاش نیروهای شهرداری حل می‌شود.

انتهای پیام/