برگزاری نشست نقد و بررسی کتاب «تریل باز» در دماوند+ تصاویر
برگزاری نشست نقد و بررسی کتاب «تریل باز» در دماوند+ تصاویر

نشست نقد و بررسی کتاب «تریل باز» در دماوند به مناسبت هفته هنر انقلاب برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سلسله جلسات نقد و بررسی کتاب با عنوان «نقدستان» همزمان هفته هنر انقلاب اسلامی به منظور آشنایی با اصول و نقد و تفکر کتاب با حضور نویسنده کتاب «تریل باز» در دبستان شهدای موتلفه اسلامی دماوند برگزار شد.

در این نشست، سبحان نورمحمدی، مدیر حوزه هنری شهرستان دماوند و حسین محمدی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان دماوند و جمعی از دوستداران کتاب و دانش‌آموزان دبستان شهدای موتلفه اسلامی دماوند حضور داشتند.

این همایش با تلاوت قران کریم توسط دانش‌آموز طهماسب‌پور آغاز گردید و هر یک از دانش آموزان به بیان نکاتی پیرامون کتاب و کم و کیف موضوع داستان و بیان سوالات خود با نویسنده به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

در این نشست دانش آموزان مهراد آروئی، امیرعباس سبحانی، آرتین عبدالهی و امیررضا جعفری از سخنوران اصلی بودند.

در پایان نیز، عزیز سهرابی، نویسنده کتاب «تریل باز» توضیحاتی در خصوص داستان این کتاب ارائه کرد و به سئوالات دانش‌آموزان پاسخ داد.

گفتنی است، نشست نقدستان به همت حوزه هنری شهرستان دماوند و با همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان دماوند و موسسه فرهنگی موتلفه اسلامی دماوند برگزار شد.

انتهای پیام/