به گزارش پایگاه خبری البرز شرق از دماوند، مهرداد پورفتحی با اشاره به برگزاری جشن گلریزان حمایت از دانش آموزان استثنایی اظهار کرد: دومین جشن گلریزان دانش آموزان استثنایی به همت صندوق طاها، بازار نگین و مدیریت سینما پرستو برگزار گردید و به این ترتیب، مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال توسط خیران و مسئولان جمعآوری گردید.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰۰ دانشآموز در مدارس استثنایی جیلارد و دماوند در حال تحصیل میباشند و تعدادی از دانشآموزان مناطق رودهن و پردیس نیز به این مدارس مراجعه مینمایند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد از هزینه تحصیل دانشآموزان استثنایی توسط اداره کل استثنایی آموزش و پرورش و ۵۰ درصد نیز توسط دانشآموزان و کمک خیران تأمین میگردد و تنها هزینه سرویس ایاب و ذهاب آنها، ۱۲ میلیون تومان در ماه میباشد.
گفتنی است که این مراسم همراه با اجرای سرود توسط دانشآموزان استثنایی همراه بود و در پایان از مدیران و کارکنان مدارس استثنایی دماوند و جیلارد تجلیل به عمل آمد.

منبع: تارود
انتهای پیام/

































