بازدید دادستان کل کشور از اداره ثبت اسناد دماوند+ تصاویر
بازدید دادستان کل کشور از اداره ثبت اسناد دماوند+ تصاویر

دادستان کل کشور با هدف بررسی مشکلات و درخواست‌ها از اداره ثبت اسناد دماوند بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌الاسلام محمدکاظم موحدی‌آزاد، دادستان کل کشور، در ادامه سفر کاری خود به شهرستان دماوند، از اداره ثبت اسناد این شهرستان بازدید کرد.

این بازدید با هدف بررسی مشکلات موجود، رسیدگی به درخواست‌های مردمی و بهبود عملکرد این مجموعه انجام شد.

در این بازدید، دادستان کل کشور ضمن دیدار با کارکنان و مسئولان اداره ثبت اسناد دماوند، به گفت‌وگو درباره مسائل و چالش‌های جاری پرداخت.

در جریان این بازدید، کارکنان اداره ثبت به مشکلاتی از جمله کمبود نیروی انسانی، نواقص در سیستم‌های الکترونیکی و حجم بالای پرونده‌ها اشاره کردند.

دادستان کل کشور دستور بررسی دقیق‌تر این موضوعات و ارائه راهکارهای اجرایی برای رفع آن‌ها را صادر کرد.

این بازدید در راستای نظارت میدانی بر دستگاه‌های اجرایی و ارائه راهکارهای عملیاتی برای حل مشکلات مردم انجام شد.