احداث کمربندی جنوبی دماوند در دستور کار قرار دارد/ راهداری عملکرد خوبی نداشته/ از کم‌رنگ بودن نیروها در جاده‌ها گله‌مندیم
احداث کمربندی جنوبی دماوند در دستور کار قرار دارد/ راهداری عملکرد خوبی نداشته/ از کم‌رنگ بودن نیروها در جاده‌ها گله‌مندیم

فرماندار دماوند با بیان اینکه احداث کمربندی جنوبی دماوند در دستور کار قرار دارد، گفت: راهداری در حوادث اخیر عملکرد خوبی نداشته است.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مهدی حیدری، فرماندار شهرستان دماوند در نشست شورای ترافیک این شهرستان اظهار کرد: اتفاقات اخیر در منطقه گیلاوند ما را نگران کرده است؛ کمربندی لازمه شهر دماوند است و باید اجرا شود و با توجه به شرایط اقتصادی دولت، مطالعه اولیه این پروژه انجام شده است.

وی با بیام اینکه در نشست روز گذشته با استاندار تهران موصوع کمربندی منطقه گیلاوند مطرح شد و جوانب مختلف را شرح دادیم و بر اهمیت موضوع تاکید کردیم، افزود: احداث کمربندی منطقه گیلاوند در دستور کار دولت قرار دارد و امیدواریم در قالب اجرای طرح تهاتر یا تامین بودجه بتوانیم برای سال آینده اقدامات لازم عملیاتی شود.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: از اتفاقات منطقه گیلاوند شهر دماوند انتظار داشتیم متولیان تخصصی ورود پیدا کنند و اداره‌ای که در آن حوزه تخصص دارد، نسخه‌ای برای این بیماری دهد؛ نه حوزه راهداری و نه دستگاه دیگری در خصوص مشکلات حوادث منطقه گیلاوند گزارشی به ما ندادند و گله ما برای این افراد به‌جاست.

حیدری تصریح کرد: به مدیرکل راهداری استان تهران تذکر دادیم و قطعا این موارد باید مورد توجه قرار گیرد‌؛ اگر بی‌توجهی مدیران مربوطه را مشاهده کنیم، قطعا مجموعه مدیریت شهرستان و مدعی‌العموم اعلام جرم علیه متهمان این اتفاقات، را حق خود می‌داند.

وی با بیان اینکه راهداری عملکرد خوبی نداشته است و باید مدت زمانی برای رفع مشکلات مشخص شود، بیان کرد: علائم راهنمایی و رانندگی لازم باید در ورودی شهر دماوند نصب شوند و در بحث احداث میدان، نظرات کارشناسی ارائه شود تا پس از تصویب، شهرداری عملیات اجرایی را آغاز کند.

استقرار پلیس در نقاط حادثه‌خیز حوادث را تا ۶۰ درصد کاهش می‌دهد

فرماندار شهرستان دماوند اظهار داشت: با توجه به تصمیم احداث میدان در ورودی شهر دماوند، بحث نصب دوربین در ورودی و خروجی‌ها و ایجاد رمپ مد نظر قرار گیرد؛ علاوه بر این، نمادی ازفرهنگ، تاریخ و تمدن شهرستان دماوند در میدان ورودی شهر ایجاد شود که ما آن را به فال نیک می‌گیریم.

حیدری ادامه داد: با توجه به حذف میدان شهدا و ایجاد چهاراه، استقرار پلیس راهور از ضروریات است؛ دماوند مهمترین شهرستان در شرق استان تهران است و در روزهای پایانی هفته از لحاظ تامین نیروی انسانی باید نگاه ویژه‌ای به آن صورت گیرد.

وی تصریح کرد: حضور پررنگ پلیس در جاده‌های بین شهری حایز اهمت است و از کم‌رنگ بودن نیروها در جاده‌ها گله‌مندیم؛ استقرار نیروهای پلیس در نقاط حادثه‌خیز می‌تواند تا ۶۰ درصد از حوادث را کاهش دهد؛ با توجه به تصادفات مکرر در جابان و سربندان، باید به دنبال راهکار بوده و تعیین نقاط حادثه‌خیز و ایجاد سرعت‌گیر مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/