آمادگی ستاد برف‌روبی شهرداری دماوند برای مقابله با حوادث زمستانی+ تصاویر
آمادگی ستاد برف‌روبی شهرداری دماوند برای مقابله با حوادث زمستانی+ تصاویر
آمادگی ستاد برف‌روبی شهرداری دماوند در پی فعالیت سامانه جدید بارشی در نشست ستاد برف رویی شهرداری دماوند مطرح شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، نشست ستاد برف‌روبی شهرداری دماوند به منظور همفکری و ارائه راهبرد‌ها برای برنامه ‌ریزی مناسب و ارائه خدمات مطلوب در زمان بارش نزولات آسمانی به شهروندان در سالن جلسات ساختمان شماره دو شهرداری در منطقه گیلاوند برگزار شد.

در این نشست، آرمین براتی سرپرست اداره خدمات شهری و فضای سبز، بهرنگ عسگری مسئول واحد فنی و عمرانی، سهیل مطیعی مسئول خدمات شهری، ابوالفضل احمدی مسئول واحد بازرسی و ارزیابی عملکرد، کوچکی مسئول ماشین‌آلات و مقدم مسئول موتوری و جمعی از عوامل خدمات شهری حضور داشتند.

در این نشست، با توجه به صدور هشدار نارنجی سازمان هواشناسی جهت نفوذ سامانه جدید بارشی تدابیر لازم به منظور آمادگی ستاد برف‌روبی شهرداری جهت خدمات‌رسانی به موقع به شهروندان در سه منطقه مرکزی، گیلاوند و مشا اتخاذ گردید.

همچنین برخی از مسائل و مشکلات حوزه نیروی انسانی و ماشین‌آلات در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/