آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در شهرستان دماوند/ از اطراق در حاشیه رودخانه‌ها پرهیز شود/ کوهنوردان از صعود به ارتفاعات خودداری کنند
آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در شهرستان دماوند/ از اطراق در حاشیه رودخانه‌ها پرهیز شود/ کوهنوردان از صعود به ارتفاعات خودداری کنند

فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند در از آماده‌باش کلیه دستگاه‌ها طی امروز و فردا خبر داد.

رضا طاهرخانی، فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری عصر شرق از آماده‌باش کلیه دستگاه‌ها طی امروز و فردا خبر داد.

وی افزود: طبق اعلام سازمان هواشناسی، برای فردا بارش باران همراه با باد و طوفان و احتمال طغیان رودخانه‌ها پیش‌بینی شده است و از کلیه شهروندان و مسافران درخواست داریم که از اطراق در حاشیه‌ رودخانه‌های شهرستان دماوند اجتناب کنند.

فرماندار شهرستان دماوند تاکید کرد: همچنین با توجه به پیش‌بینی این وضعیت، کوهنوردان از صعود به ارتفاعات شهرستان دماوند جهت جلوگیری از حوادث احتمالی خودداری کنند.

انتهای پیام/