آغاز مسابقات پاراگلایدر قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در دماوند
آغاز مسابقات پاراگلایدر قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در دماوند

فرماندار شهرستان دماوند از آغاز مسابقات پاراگلایدر قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پیگاه خبری عصر شرق، ناصر محمودی‌فرد امروز اظهار کرد: مسابقات پاراگلایدر قهرمانی کشور، انتخابی تیم ملی با حضور ۸۵ شرکت‌کننده از استان‌های مختلف کشور در رشته مسافت و به میزبانی استان تهران و در سایت پروازی چنار شرق شهرستان دماوند آغاز شد.

وی افزود: مسابقات پاراگلایدر قهرمانی کشور، انتخابی تیم ملی به میزبانی شهرستان دماوند از ۲۶ شهریورماه تا ۳۰ شهریورماه سال جاری برگزار می‌شود.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: در این مسابقات، ۸۵ خلبان از استان‌های مختلف کشور حضور دارند که از این تعداد شرکت‌کننده، پنج نفر خانم هستند.

محمودی‌فرد تصریح کرد: برابر جلسات متعددی که با حضور مسؤولان فدراسیون انجمن‌های ورزشی برگزار شد، مراحل اولیه برگزاری این مسابقات صورت گرفت و امروز این مسابقات رسماً آغاز به کار کرد.

وی اضافه کرد: در این مسابقات، دهیاری چنار شرق، شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر دماوند، اداره راه و شهرسازی، هلال احمر و اداره برق همکاری لازم را داشتند و در اجرای آن یاری کردند.

فرماندار شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: برگزاری این مسابقات در شهرستان دماوند باعث جذب توریسم ورزشی شده و زمینه تشویق بیشتر ورزشکاران به فعالیت در این رشته‌ها را فراهم می‌کند.

به گزارش فارس؛ مسابقات قهرمانی پاراگلایدر کشور و انتخابی تیم ملی در حالی در منطقه چنار شرق شهرستان دماوند آغاز شده که هیچ اطلاع‌رسانی و دعوتی از رسانه‌ها از سوی اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند serbia escort برای برگزاری این مسابقه کشوری صورت نگرفته است.

منبع: فارس

انتهای پیام/س